5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Καματερό

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Κώστας Φωτόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καματερό Αττική 134 51

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο των γραφικών τεχνών, καθώς και στο digital marketing. Παρέχει υπηρεσίες όσον αφορά την έντυπη διαφήμιση αλλά και την διαδικτυακή, με ειδίκευση στον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, ενώ μπορεί να ασχοληθεί και με την ανάπτυξη λογισμικού κινητών.Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις και θέλουμε πάντα ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος και να νιώθει ότι έχει έναν συνεργάτη που θα του φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χώρο του διαδικτύου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Τάτσης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρεία μας ασχολείται με την στρατηγική κατασκευή ιστοσελίδας, σχεδίαση μακέτας, γραφιστική υλοποίηση, προγραμματισμό και μπορεί να αναπτύξει και λογισμικό κινητών τηλεφώνων. Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή Ολοκληρωμένων λύσεων στα μέτρα σας.Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας εργαστεί για μεγάλες εταιρείες του χώρου. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησή σας, τους στόχους σας και φυσικά τις δυνατότητες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NextLine. gr - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καματερό Αττική 134 51

Η κατασκευή ιστοσελίδων και η ανάπτυξη λογισμικού για τα κινητά, είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας, και διαθέτουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού marketing, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, είναι σε θέση να μπορεί να δώσει τις καλύτερες συμβουλές για τη σωστή προώθηση της εταιρίας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MainSys ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καματερό Αττική 134 51

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας και λογισμικού για κινητά, αλλά και άλλες διαδικτυακές εφαρμογές. Είμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, εξειδίκευση και προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα το συμφέρον σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ADCHOISE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρεία μας είναι η λύση στην αναζήτησή σας για ανάπτυξη λογισμικού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ