3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


AMADEUS CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία AMADEUS CATERING, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Καλλιθέας και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDEN CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η Golden Catering, παρέχει υπηρεσίες κέτερινγκ για την προσωπική ή την επαγγελματική εκδήλωση σας. Με έδρα την Καλλιθέα και διαθέτοντας πολλά έτη εμπειρίας, γνωρίζουμε τις συνήθεις απαιτήσεις των πελατών μας και ξέρουμε πως να τους ευχαριστήσουμε, προκειμένου η εκδήλωση τους να μείνει αξέχαστη. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και οργάνωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LA MAISON FINE PASTRY - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το La Maison, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Καλλιθέας. Με λιτή και καλόγουστη διακόσμηση το κατάστημα επιχειρεί να μυήσει όλες τις γενιές πελατών στα μυστικά της γαλλικής πατισερί , προτείνοντας εξαιρετικές γεύσεις και προηγμένο design. Δεν λείπουν όμως και κάποιες παραδοσιακές συνταγές κυρίως ανατολίτικες φτιαγμένες με μεράκι. Χαρακτηριζόμαστε από τα γευστικά γλυκά και το ευγενικό προσωπικό μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Καλλιθέα