16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Πάνος Σαββίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης ενεργειακών τζακιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Τα υλικά μας διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας, είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα στην περιοχή της Καλλιθέας και θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gypsostyle ΑΝΤΡΕΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα της επισκευή, κατασκευής και συντήρησης τζακιών και καπνοδόχων με εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECOVILLE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Τα τζάκια και οι καπνοδόχοι είναι ο τομέας ειδίκευσή μας και αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε υψηλής αισθητικής προτάσεις με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με την πολυετή μας εμπειρία στον τομέα, μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους και για τα μακροχρόνια αποτελέσματα που τους προσφέρουμε. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ - ΦΙΛΙΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και υψηλής αισθητικής και αποδοτικότητας προτάσεις για τα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας με προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ecoville Firewood - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε η νούμερο ένα επιλογή για την εγκατάσταση τζακιών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να σας προτείνουμε συμφέρουσες και εξειδικευμένες λύσεις. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών να τους παρέχουμε άμεσες συμβουλές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FIRETECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει την επισκευή και την συντήρηση του τζακιού και της καπνοδόχου σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία ΦΛΟΓΙΚΗ, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του τζακιού ή της καπνοδόχου σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εγκαταστάσεων, στην περιοχή του, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα και να σας προσφέρει τον χώρο που επιθυμείτε. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

synergon energy - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Τα τζάκια και οι καπνοδόχοι σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και εγγυόμαστε εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους πελάτες μας. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TZAKIA ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στον όμιλό μας καθημερινά αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις στην αναζήτησή σας για την επισκευή, συντήρηση και κατασκευή των τζακιών και των καπνοδόχων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από έμπειρους και αδειούχους τεχνικούς με αντικείμενό την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε την εγκατάσταση τζακιού εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικότητας στον χώρο σας. Έχουμε αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FIRE PLACE - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή των τζακιών σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εδώ και χρόνια εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με εντυπωσιακής αισθητικής αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία που μας βοηθά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσει με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΙΠΙΝΑΚΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Λεωνίδας Πιπινάκης και αναλαμβάνω την τοποθέτηση ή την επισκευή του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο τον οικοδομικών εγκαταστάσεων για πολλά έτη, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις σημαντικές διαφορές. Έχω κατασκευάσει πολλά τζάκια και μπορώ να αντιληφθώ πολύ γρήγορα τις ανάγκες του χώρου σας. Με χαρακτηρίζει η ευγενική συμπεριφορά μου απέναντι στους πελάτες μου, καθώς και ο σεβασμός που δείχνω προς τις απαιτήσεις τους. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Περιμένω να αντεπεξέλθω και να δώσω λύση στην εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τζάκια Δάβρης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω άμεσες και οικονομικές λύσεις για τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στα τζάκια και τις καπνοδόχους σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών μου. Στόχος μου, είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των πελατών μου και η διασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματία. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Φωκάς - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Μιχάλης Φωκάς και είμαι επαγγελματίας τεχνικός με πολυετή εμπειρία στην επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Μπορώ να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσω την καθημερινότητά σας και να σας παρέχω ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Παρέχω εξατομικευμένες και συμφέρουσες λύσεις και οι πελάτες μου με προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνω στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε με και θα φέρω εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Καλλιθέα