15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Αχιλλεας Δεληδημητριου - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων για οικίες και επιχειρήσεις. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο και διαθέτω ομάδα από εξειδικευμένους συνεργάτες έτοιμους να αναλάβουν άμεσα οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας. Με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να ολοκληρώσουμε κάθε σας επιθυμία, προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται στο χώρο που αγαπάτε.Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας, είμαστε στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων για τον οικιακό ή τον εργασιακό σας χώρο. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την εργασία σας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε εγγύηση κατασκευής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με εγγυημένες και ποιοτικές λύσεις. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον χώρο σας και επωφεληθείτε απο τις συμφέρουσες προσφορές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Καλογιάννης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω ανακατασκευές δαπέδων και ειδικεύομαι στην τοποθέτηση πλακιδίων. Διατηρώ ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν άμεσα όταν τους χρειαστείτε. Με υπευθυνότητα, συνέπεια και εντιμότητα απέναντι στους πελάτες μας, φροντίζουμε να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας και προσπαθούμε να ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, βασιζόμενοι σε αυτές. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας μας και της έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της. Το πλούσιο σε ποιότητα πελατολόγιό της αποδεικνύει την αξιοπιστία της, την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων παντός είδους, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας, στοιχεία που μας καθιστούν την ιδανική λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, άμεσα και με αποτελέσματα εγγυημένης ανθεκτικότητας, ποιότητας, λειτουργικότητας και καλαισθησίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας. Με πολυετή εμπειρία στις τεχνικές εργασίες αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Το πολύ εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας σας προσφέρει εργασίες υψηλής ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν. Η υπευθυνότητα που δείχνουμε σε κάθε είδους εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις σε συνδυασμό με την πολύ εξυπηρετική διάθεση μας, μας διατηρούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας! Επιλέξτε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΒΑΛΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO CARPET - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων σε όποιο μέρος του χώρου σας, επιθυμείτε. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλα τα σχετικά έργα, που θα μας αναθέστε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας εργασίας και καλύπτουμε τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στο τομέα των τεχνικών εργασιών, βρίσκεται κοντά σας σε κάθε εργασία που αφορά την ανακαίνιση του οικιακού η του επαγγελματικού σας χώρου και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων, για τον χώρο σας. Παρέχουμε ένα εύρος επιλογών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιοτικής λειτουργικότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURODAS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επισκευών και τοποθετήσεων πλακιδίων για πολλά χρόνια και παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και τις προσωπικές σας, προτιμήσεις. Έχουμε κερδίσει σε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και έχουμε πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό, όλες τις εργασίες που θα μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΛΟΓΛΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που ανταποκρίνονται καθημερινά στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, που έχετε ανάγκη για τον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας με ποιότητα χαρακτήρα του προσωπικού μας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή, την ποιότητα της εργασίας και την προσαρμοστικότητα στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Στόχος μας είναι η παροχή λειτουργικών και ανθεκτικών αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις αισθητικές προσδοκίες των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΨΑΡΡΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλα τα σχετικά έργα, που θα μας αναθέστε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας εργασίας και καλύπτουμε τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας γιατί η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας είμαστε η κατάλληλη λύση, στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες σας, οικιακές και εταιρικές. Με έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Το υψηλό επίπεδο της γνωστικής κατάρτισης και της εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του πελάτη αλλά και τον σεβασμό προς το περιβάλλον! Επιλέξτε μας και λάβετε εργασίες που διακρίνονται από ποιότητα, ασφάλεια, λειτουργικότητα και καλαισθησία, σε τιμές που συμφέρουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΩΗΣ ΝΑΤΣΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας μπορεί να δώσει την λύση στην τοποθέτηση πλακιδίων για τον χώρο σας. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες σας, προσφέροντας σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της,την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε η κατάλληλη λύση για την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Καλλιθέα - 15 επαγγελματίες πλακιδίων