15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Παναγιώτης Μπραΐμης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Μελετώντας με προσοχή και ακρίβεια τον χώρο σας, δίνουμε την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και σε δύσκολες δομικές συνθήκες, με ειδικές κατασκευές και τοποθέτησης τεντών παντός είδους. Οι προτάσεις μας είναι πάντα ποιοτικές, εγγυημένες και αξιόπιστες και ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τα προϊόντα που σας παρέχουμε έχουν πιστοποιήσεις, εγγυήσεις και προέρχονται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες. Έχουμε την πείρα και την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ότι αφορά την εξωτερική και εσωτερική σκίαση του χώρου σας, καθώς ενημερωνόμαστε πάντα για κάθε νέο σύστημα που κυκλοφορεί στην αγορά. Με γνώμονα πάντα τα παραπάνω θα μπορέσετε να επιλέξετε την πιο σωστή τιμή σε σχέση πάντα με την ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας, και να δημιουργήσουμε μια κατασκευή υψηλών προδιαγραφών για τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλαψιανός - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κούκκος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδοι της επιδιόρθωσης τεντών, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Οι εργασίες που έχουμε εξειδίκευση είναι επιδιόρθωση, αλλαγή, επισκευή, γάζωμα,συντήρηση και τοποθέτηση τέντας. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά, που μας διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εταιρίες της αγοράς η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές, γιατί το κάθε σπίτι και ο κάθε χώρος χρειάζεται την εγγυημένη προστασία του! Προτιμήστε μας γιατί μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη καθώς και η συνέπεια χρόνους παράδοσης!ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεοφάνης Σκαλιστήρας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στα Συστήματα Σκίασης έχοντας 25ετή εμπειρία στο χώρο. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούν τέντες όπως τοποθέτηση, ραφή & καθαρισμός Παλιών Τεντών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει ποιοτικές, αξιόπιστες και εγγυημένες προτάσεις, με όλα τα σύγχρονα μέσα και σε προσιτές τιμές! Θα χαρούμε πολύ να διαμορφώσουμε μια προσφορά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα που επιθυμείτε. Είμαστε η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, επιλέξτε μας και επωφεληθείτε απο τις ποιοτικές εργασίες μας, που συνδυάζονται πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιούνται για τέντες (η τοποθέτηση γίνεται από δικά μας έμπειρα συνεργεία), μουσαμάδες για φορτηγά, ψηφιακές εκτυπώσεις και όλα τα συναφή είδη μαζί με τα εξαρτήματά τους. Στόχος μας είναι η κατασκευή συστημάτων που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά την δουλειά μας προσφέρει λύσεις ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση σκίασης ή στέγασης. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία μας είναι η ποιότητα η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο.Ε - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έμπειροι και καταρτισμένοι στον κλάδο επαγγελματίες, που αναλαμβάνουμε για λογαριασμό των πελατών μας, όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τις τέντες και τα συστήματα σκίασης του χώρου σας. Καλύπτουμε τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες και απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας αποτελεί η πληθώρα ικανοποιημένων μας πελατών. Συμβαδίζοντας με την εποχή που περνάμε, αναζητούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας παράλληλα αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική στο χώρο σας. H τεράστια ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι εξελιγμένοι μηχανισμοί - αυτοματισμοί, καθώς και οι πολυάριθμες ιδέες για τη σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν τη σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς το απόλυτο καθήκον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VIOCAT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, προσφέροντας μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρεία που προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών, με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Η συνέπειά μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Ενημερωθείτε για τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για τις δυνατότητες, την ποιότητα και το άριστο design των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή των οικιακών και των επαγγελματικών τεντών. Επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, και ως προς την ποιότητα των σύγχρονων υλικών που χρησιμοποιούμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο συστημάτων σκίασης και εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές και σε κάθε είδους τέντες. Τα τελευταία χρόνια διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της και σας περιμένει να σας προσφέρει λύσεις σκίασης υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε από τους πρωτοπόρους στον τομέα της τέντας και του μουσαμά και ακόμα και σήμερα σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε μία από τις ελάχιστες βιοτεχνίες που κατασκευάζει τέντες σπιτιών, μουσαμάδες αυτοκινήτων και καλλύματα σκαφών. Διαθέτουμε ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα σας προσφέρουν λύσεις στα μέτρα σας τόσο για τη σκίαση όσο και για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Επιλέγοντας μας, θα επωφεληθείτε από ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας που προσαρμόζεται απόλυτα στις αισθητικές αλλά και λειτουργικές σας προτιμήσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΟΥΡΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών και μπορεί να δώσει άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις, σεβόμενοι τις αρχές που την έφεραν στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών. Κοντά μας θα βρείτε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και, το βασικότερο, άψογο και μόνιμο service .Παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις ειδών σκίασης, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στον πελάτη εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές ιδέες, εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία. Επιλέξτε μας και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΒΟΡΡΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, για να σας λύσει μόνιμα και επαγγελματικά το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις τέντες σας. Έχοντας μια ιστορία πολλών ετών στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τόσο των τεντών και συστημάτων σκίασης κατοικιών, καταστημάτων όλων των ειδών, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων, όσο και των μουσαμάδων & καλυμμάτων φορτηγών, σκαφών κ.λπ. Δίνουμε έμφαση στην επιλογή υλικών κατασκευής αρίστης ποιότητας όπου σας εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις. Με υλικά αρίστης ποιότητας για μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις παρέχουμε έως και 10 χρόνια εγγύηση σε κάθε κατασκευή. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξτε και να μας προτιμήσετε για τις εργασίες σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια στον κλάδο της τέντας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να αναλάβει όποια σχετική εργασία του ανατεθεί. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, ξενοδοχεία και αίθρια. Έχοντας πολλά παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας.Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η εντιμότητα μας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και η συνέπεια ως προς τα συμφωνηθέντα. Θα χαρούμε πολύ να διαμορφώσουμε μια προσφορά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα, που θα είναι αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SKIASIS CENTER - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις τέντες και στον ευρύτερο χώρο της σκίασης από το 1989 και θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες στο είδος της. Στόχος μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα παντός τύπου κατασκευές, προσφέροντας στον πελάτη άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και ευκολίες πληρωμής. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προτείνει ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν ακόμα και στον πιο απαιτητικό χώρο. Η τεχνογνωσία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας για οποιοδήποτε καινούργιο σύστημα σκίασης, καθώς και η άψογη συνεργασία μας με τον πελάτη, σας εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επιλέξτε μας γιατί μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρει πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, όπως απλές με σταθερά σίδερα, με βραχίονες, καποτίνες, κασετίνες, υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, αυτοματισμούς Somfy, πέργκολες, πολυκαρβονικά, πάνελ, ραμποτέ, καφασωτά, στόρια, ρολοκουρτίνες, roman, καθώς και όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανοιγόμενων τεντών (περγοτέντες), όλα με τη γραπτή εγγύηση των επώνυμων προϊόντων μας. Προτιμήστε μας και μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ασχολούμαστε με τα συστήματα σκίασης και μπορούμε να τοποθετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τέντα στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και σας συστήνει εγγυημένη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση με εξαιρετικά ποιοτικά υφάσματα, ποικίλα σχέδια και σύγχρονα εξαρτήματα για έναν χώρο όμορφο, λειτουργικό και με την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζεστε. Διακρινόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα, υπευθυνότητα και υψηλή ποιότητα εργασίας, λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής, παρέχουμε ειδικές τιμές, ενώ παράλληλα διατηρούμε την ποιότητα, σε υψηλά επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Καλλιθέα - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες