4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Παναγιώτης Μπραΐμης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Μελετώντας με προσοχή και ακρίβεια τον χώρο σας, δίνουμε την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και σε δύσκολες δομικές συνθήκες, με ειδικές κατασκευές. Τα προϊόντα που σας παρέχουμε έχουν πιστοποιήσεις, εγγυήσεις και προέρχονται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλαψιανός - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, ξενοδοχεία και αίθρια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κούκκος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι εργασίες που έχουμε εξειδίκευση είναι: Επιδιόρθωση/ Αλλαγή / Επισκευή / Γάζωμα / Συντήρηση / Τοποθέτηση Τέντας. Άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, υπευθυνότητα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές, γιατί το κάθε σπίτι και ο κάθε χώρος χρειάζεται την εγγυημένη προστασία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεοφάνης Σκαλιστήρας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία “Τεντών Επιλογές” ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στα Συστήματα Σκίασης έχοντας 25ετή εμπειρία στο χώρο. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούν τέντες όπως τοποθέτηση, ραφή & καθαρισμός Παλιών Τεντών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Καλλιθέα - 4 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…