15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


Παναγιώτης Στιβάκτας - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης συστημάτων ασφαλείας για τους χώρους σας. Με εμπειρία πάνω από δέκα χρόνια στον κόσμο της τεχνολογίας, βάζουμε ψηλά τον πήχη και προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής μας. Κύριος στόχος σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι η διασφάλιση της ποιότητας, καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του. Με την προσαρμογή μας στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών και την άψογη συνεργασία τους είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε όλα τα έργα με ακρίβεια και επιτυχία.Ξεκινώντας με την μελέτη και συνεχίζοντας με την επίβλεψη και κατασκευή του έργου, είμαστε δίπλα στον πελάτη παρέχοντάς του διαρκώς ενημέρωση και εύρεση λύσεων στα όποια προβλήματα ή απορίες προκύπτουν. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή να σας αποστείλουμε την προσφορά που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπογιατζής - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή το μαγαζί σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχουμε συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεφωνικών κέντρων και έχουμε αναπτύξει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλες τις συνεργασίες μας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του κατανοούμε και βρίσκουμε ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις με πολύ καλές τιμές.Αν θέλετε να βρούμε και για εσάς μια εγγυημένη λύση για την επικοινωνία και την ασφάλειά σας επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκη Γάγγου - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας, φέρνει μια νέα πνοή στα συστήματα ασφάλειας και καμερών , ανεβάζοντας την έννοια "Ασφάλεια" οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα, οι πολύπειροι και άρτια εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να εγκαταστήσουν άμεσα το σύστημα ασφαλείας της επιλογής σας, συνοδευόμενο πάντα από γραπτή εγγύηση. Βασικός μας "σύμμαχος" είναι η μακρά συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρείες τις αγοράς σε ότι αφορά συναγερμούς, κάμερες, πυρασφάλεια και συστήματα έλεγχου πρόσβασης. Παράλληλα, οι πολύπειροι και άρτια εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να εγκαταστήσουν άμεσα το σύστημα ασφαλείας της επιλογής σας, συνοδευόμενο πάντα από γραπτή εγγύηση. Εμπιστευτείτε για την ασφάλειά σας την εταιρεία μας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΥ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω εργασίες εγκατάστασης και τοποθέτησης συστήματος ασφαλείας σε οικιακούς και εργασιακούς χώρους. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα. Γνωρίζω πόσο σημαντικός για εσάς είναι ο προσωπικός σας χώρος, γι' αυτό και εργάζομαι δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό προς αυτόν. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίησή σας. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDOUSA SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, η εκπαίδευσή μας είναι συνεχής και προσπαθούμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την χρήση εξοπλισμού και υλικών εγγυημένης ποιότητας και μακροζωίας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους! Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μας, που μας επιλέγουν συνεχώς για τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες μου, οι οποίες προσφέρονται πάντα σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAFENESS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη ρύθμιση συστημάτων ασφαλείας, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φύλαξης και της ασφάλειας, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με άμεση εξυπηρέτηση. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και από τις πρωτοποριακές ιδεές για μία καλύτερη εγκατάσταση. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση με μοναδικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας και την ευχαρίστηση την δική σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMOS FIRE & SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

H εταιρεία παρέχει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας δεν οφείλεται μόνο στην άψογη εξυπηρέτηση και συνέπεια, αλλά κυρίως στην ιδανική λύση που δίνουμε σε κάθε επιθυμία σας. Η λεπτομερής μελέτη πριν την ανάληψη της εργασίας εγγυάται την εξατομικευμένη εφαρμογή χωρίς περιττά έξοδα και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Η έδρα της εταιρίας είναι στη Θεσσαλονίκη, στο πελατολόγιό μας όμως βρίσκονται και πολλοί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στην εταιρία μας! Προτιμήστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και ικανοποιημένους μας πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTELLITECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

ΤΗ εταιρεία μας παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση, τοποθέτηση, παραμετροποίηση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων πυρανίχνευσης και συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης. Με δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες για συστήματα φιλικά προς το χρήστη, με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής. Με πολυετή πείρα και ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από κατασκευαστές καταξιωμένους στο χώρο, έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών! Τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε, προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SFD ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας του χώρου σας. Αν ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρεία να σας παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις για την ασφάλεια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου, εμπιστευθείτε μας. Αν κριτήρια της επιλογής σας είναι η εμπειρία, η γνώση, η ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εχεμύθεια, οι καλές τιμές, είστε στο κατάλληλο σημείο. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας, τα πάντα για την ασφάλειά σας. Παρέχουμε Ενσύρματους Συναγερμούς, Ασύρματους συναγερμούς, Περιμετρική φύλαξη, Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα και Κάμερες ασφαλείας. Επιλέξτε μας για ασφάλεια με υπογραφή και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXECOM HELLAS ΑΕΕ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσή μας και καθημερινά αναλαμβάνουμε άμεσες και οριστικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν! Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας που προσφέρουμε το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας ανταμείβει καθημερινά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΠΤΕΥΣΙΣ ΑΕ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη του χώρου της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών και έχει ως κύρια δραστηριότητα τη διάθεση σύγχρονων, τεχνολογικά, συστημάτων ασφαλείας. Βασικός άξονας της εταιρείας μας είναι η εγκατάσταση, προσεκτικά, επιλεγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, με στόχο την ασφάλεια, την επικοινωνία, την επιτήρηση και την εφαρμογή αυτοματισμών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, φωτοβολταϊκά πάρκα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Στόχος μας ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, αισθητικής και ανταγωνιστικού κόστους σε θέματα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία του χώρου σας. Με το πέρας της εγκατάστασης δοκιμασμένων και αξιόπιστων συστημάτων, αναλαμβάνουμε την προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων και εκδίδουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙCARUS SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Είμαστε έμπειρη ομάδα και εδώ και χρόνια επιλέγουμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό των συνεργατών μας με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή και ασφάλεια του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PEGASUS SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας. Υποστηρίζουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μετατρέποντάς την σε ωφέλιμη συνεργασία, επαγγελματική συνέπεια, θετική απόδοση της επένδυσής σας σε εμάς! Πρεσβεύουμε τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό με πάθος, εγγυόμαστε την σιγουριά και την ασφάλεια που επιδιώκετε! Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να καλύπτουν γενικές ή ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε έργου. Σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε, βασίζονται σε ένα πρότυπο μοντέλο οργάνωσης και σχεδιασμού, τηρουμένων των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει, για την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της αποδοτικότητάς τους. Η επιλογή τους έγινε με γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, την πρωτοποριακή τεχνολογία και το εύρος των εφαρμογών τους στον τομέα της ασφάλειας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αναλαμβάνουμε για εσάς μια ευρεία γκάμα εργασιών που διασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου σας και συγκεκριμένα με την τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων ασφαλείας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της εργασίας, η άριστη ποιότητα των υλικών μας αλλά και η συνέπεια απέναντι στον συμφωνηθέντα χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε απόλυτα από τις προσιτές τιμές μας, την εξυπηρέτηση και την οργανωμένη και επαγγελματική εργασία, που σας προσφέρουμε! Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Καλλιθέα