15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Δήμου Δημήτρης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων, τα τελευταία 15 χρόνια όπου συνεργάζομαι με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες στον τομέα του αυτοκινήτου. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και γι’ αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το αυτοκίνητο σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας είναι η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη τεχνογνωσία μας αλλά και οι προσιτές μας τιμές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας και αντοχής. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να δώσουμε την κατάλληλη λύση για το όχημα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας με είναι η εγγύηση που αναζητάτε για τη συντήρηση, τις επισκευές και οτιδήποτε άλλο αφορά στο όχημά σας.Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και με βασικό μας σύμμαχο τη βαθιά μας εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο και το μεράκι για αυτό που κάνουμε, είμαστε σε θέση να σας πούμε με σιγουριά ότι κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά πάνω στο αυτοκίνητό σας και πάντα με τις πιο συμφέρουσες και οικονομικές για εσάς τιμές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Στον τομέα των ανταλλακτικών συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως και διαθέτουμε ευρεία γκάμα με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, είμαστε στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dimcars - - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1986. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε μηχανολογική βλάβη του αυτοκινήτου σας. Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, διαθέτουμε οικονομικές προσφορές έτσι ώστε να μπορούν όλοι να ανταποκριθούν στη συντήρηση του αυτοκινήτου τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα απέναντι στην εξέλιξη αλλά και την ποιότητα της εργασίας, η άριστη τεχνογνωσία μας, αλλά και οι προσιτές τιμές που προσφέρουμε! Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για την βελτίωση του οχήματος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία μας στον κλάδο του service οχημάτων, είναι η απόδειξη της εγγυημένης, επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Έχουμε εξειδίκευση στα αυτοκίνητα που αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε μια υψηλή ποιότητα εργασίας, σε συνδυασμό πάντα με τα αρίστης ποιότητας ανταλλακτικά μας! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που συνοδεύουν είναι, η συνέπεια η υπευθυνότητα και η άμεση εξυπηρέτηση. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η ευγένεια, η τεχνογνωσία, η ποικιλία ανταλλακτικών και η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες service οχημάτων. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη εργασία. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και οι προσιτές τιμές. Καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης, η συνέπεια μου απέναντι στα συμφωνηθέντα χρονικά όρια, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσω απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΑΚΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό service του αυτοκινήτου σας. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με δόσεις. Σ' έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αυτοκινήτων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΔΑΛΛΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες άμεσα, υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές. Με 30 χρόνια παρουσία στο χώρο, με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό (online διαγνωστικός έλεγχος), ενδεικτικά αναλαμβάνουμε: Υγραεριοκίνηση, Κάρτα καυσαερίων, Προετοιμασία για έλεγχο ΚΤΕΟ, Συντήρηση air condition (A/C), Μηχανικές και ηλεκτρονικές βλάβες με online διαγνωστικό έλεγχο και Επισκευές σε σασμάν, αναρτήσεις, φρένα κ.ά. Η εξειδικευμένη ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας, από την αρχή μέχρι και το τέλος της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αξιόπιστα! Είμαστε η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Εργάζομαι στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων μου, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Χαρακτηριζόμαστε από τους πελάτες μας, ως συνεπείς και υπεύθυνοι. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια ψάχνοντας πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά για κάθε εργασία. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να διεκπεραιώσουμε και την δική σας εργασία, με επαγγελματισμό, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Εδώ και πολλά χρόνια, το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας, λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό μας. Η πολύχρονη πείρα μας και η τεχνογνωσία μας προσφέρουν στους πελάτες μας το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένα τις αντιπροσωπείες Alfa Romeo, Lancia, Fiat, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά τους και ειδική τεχνογνωσία. Είμαστε ειδικοί στη Διάγνωση βλαβών και αναλαμβάνουμε γενικό σέρβις, κάνουμε ηλεκτρονικό έλεγχο, επισκευή μοτέρ, αναβαθμίσεις (tuning) εγκεφάλων, βελτιώσεις, επισκευή κινητήρα και εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων. Παρέχουμε ανταλλακτικά και αναρτήσεις. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία σέρβις του αυτοκινήτου σας. Με πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση και μεγάλη θέληση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη είμαστε στη διάθεση σας με σκοπό να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τις ανάγκες σας. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εργασίας όπως και ανταλλακτικών, προσφέροντας όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών! Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας έχουν καθιερώσει στον κλάδο. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε, είμαστε στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICLIMA Co Ε.Ε. - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το συνεργείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Επίσης, η πολυτελής ενασχόληση της, σε συνδυασμό με τη διαρκή εκπαίδευση, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μας στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την άριστη επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και να γίνουμε ο συνεργάτης , που πάντα επιθυμούσατε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό είμαι διατεθειμένος να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και να σας παρέχω μαζί με το εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό, εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτου. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η αφοσίωση που δείχνουμε στους πελάτες μας, το μεράκι για τη δουλειά μας και η λεπτομερής εργασία. Όλα αυτά πάντα συνδυάζονται από ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας αλλά και ιδιαίτερη εργασία σε κάθε περίπτωση. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να διορθώσουμε κάθε σας βλάβη αλλά και να φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας, για την καλύτερη λειτουργία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ Β. & ΣΙΑ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης. Προσφέρουμε πρωτοποριακές, αναβαθμισμένες και εγγυημένες after sales υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας σας απολαυστικά χιλιόμετρα οδήγησης. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας μας αλλά και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την κάθε εργασία, είναι κάποια από τα στοιχεία που εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα. Προσφέροντας σας, μοναδική ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με πολύ προσιτές τιμές, είμαστε η ιδανικότερη επιλογή για τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να δώσουμε μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Εμπιστευτείτε μας το όχημα σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS AUTO SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το συνεργείο μας, με πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές αυτοκινήτων, είναι πάντα στη διάθεση σας, να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε σας εργασία. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι παντός τύπου, και καλύπτουν μεγάλη γκάμα από τις ανάγκες σας. Κάθε φορά που αναλαμβάνουμε μια εργασία, προτεραιότητα μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται τόσο από λειτουργική άποψη, όσο και από αισθητική. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για κάθε είδους πρόβλημα ή και απορία που μπορεί να έχετε, θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε!Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Καλλιθέα - 15 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων