15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γιώργος Εξουζίδης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Είμαι ηλεκτρολόγος με 15ετή εμπειρία στον κλάδο και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ειλικρίνεια καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε έργο που αναλαμβάνω, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών στον χώρο σας. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης, παρέχοντας πάντα εξατομικευμένες λύσεις, που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μου και καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφύγω την αντικατάσταση των ακριβών εξαρτημάτων ενός μηχανήματος, προσφέροντας τη βέλτιστη λύση στους πελάτες μου. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται παραπάνω από 20 χρόνια στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας άμεσα και υπεύθυνα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου με έμφαση στον σεβασμό του χώρου και του χρόνου τους. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό και είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Προτιμήστε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Τσιπούρογλου - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση μας, σε θέματα νέων τεχνολογιών, μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών. Συμβαδίζουμε με τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και φέρνουμε εις πέρας, κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας.Η πολυετής πείρα της ομάδας μας, προσφέρει μια σοβαρή και οικονομική λύση.Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Επιλέξτε μας για ποιοτικές εργασίες με χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Βαλαβάνης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Παρέχω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός Αττικής, σε 24ωρη βάση, με έδρα την Καλλιθέα. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στις προτιμήσεις των πελατών μου. Εστιάζω στην ποιότητα και στην άμεση εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα δίνω λύση στο πρόβλημά σας έχοντας στη διάθεσή μου σύγχρονο εξοπλισμό και όλα αυτά, σε λογικές τιμές. Θα είναι χαρά μου, να με προτιμήσετε για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΛΟΥ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο χαρακτηρίζομαι από άριστη τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον ασφάλεια των χώρων. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη. Βρίσκομαι δίπλα σας να σας εξυπηρετήσω με ποιότητα, άμεσα. Οι υπηρεσίες μου έχουν γνώμονα πάντα την ασφάλειά του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΓΛΕΤΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών σε οποιαδήποτε χώρο επιθυμείτε και οποιαδήποτε στιγμή, το έχετε ανάγκη. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο, αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα την κάθε εργασία. Με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, αναλαμβάνω την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Στοχεύω σε ικανοποιημένους πελάτες που θα με προτιμήσουν ξανά στο μέλλον! Προτιμήστε με και παραλάβετε εργασίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και διακρίνονται από λειτουργικότητα και ασφάλεια. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα η οργάνωση, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός. Οι πελάτες μου με επιλέγουν και με εμπιστεύονται για τις εργασίες που προσφέρω. Επιλέξτε με και εσείς και επωφεληθείτε απο την ποιότητα των εργασιών μου, αλλά και από τις προσιτές τιμές που προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Με πολυετή πορεία στον κλάδο ειδικεύομαι στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Ολοκληρώνω πληθώρα εργασιών καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος, σεβόμενος πάντα τις ανάγκες, την ασφάλεια σας και τον χώρο σας. Η μεγάλη πείρα που διαθέτω και τα εγγυημένης ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ μου δίνουν αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά που ικανοποιούν τους πελάτες μου. Με διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην εργασία μου. Προσέχω ιδιαίτερα τα υλικά που χρησιμοποιώ γιατί για μένα προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σεβόμενος τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και είμαι ειδικός στην σύνδεση και τοποθέτηση οικιακών συσκευών.Λειτουργώ άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ασφάλεια σας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό μου δίνω αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο. Διαθέτω μεγάλο αριθμό πελατών που καθημερινά μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου. Φροντίζω να λειτουργώ με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Συνδυάζω λειτουργικά αποτελέσματα με χαμηλές τιμές και συμφέρω! Προτιμήστε με για προσφερόμενες εργασίες ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μαζί με τις προσιτές μας τιμές μας καθιστούν την ιδανική λύση για το πρόβλημά σας. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις. Ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS TOTAL SERVICE - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας για επίλυση του προβλήματος σύνδεσης και τοποθέτησης των οικιακών σας συσκευών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε εργασία! Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMEST ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ομάδα μας διαθέτει προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία που δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας άμεσα και με υπευθυνότητα απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Με το κάλεσμά σας οι τεχνικοί μας εξετάζουν το πρόβλημά σας επιλέγουν για εσάς τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που ανανεώνεται χρόνο με τον χρόνο για να ανταποκρίνεται σε όλα τα μοντέλα με υλικά υψηλής αντοχής στο χρόνο. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα των συνεργατών μας με αγάπη και μεράκι για την δουλειά μας και παραδίδουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα που διακρίνονται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εγγυημένες λύσεις σε πολύ χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΛΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και με οικονομικά. Επισκέπτομαι τόσο επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους και ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των πελατών εκατό τοις εκατό. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των υλικών και την λειτουργικότητα του χώρου. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών που στέκονται δίπλα μου σε κάθε εργασία παρέχοντας τα υλικά που χρειάζομαι για την εγγυημένη λειτουργικότητα των συστημάτων σας. Οι υπηρεσίες μου παρέχονται με το μικρότερο δυνατό κόστος και προσδοκώ σε μόνιμες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΛΕΥΘ. & ΑΒΡ. ΑΦΟΙ ΟΕ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας η οποία ιδρύθηκε από αδειούχους ηλεκτροτεχνίτες, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και ολοκληρώνουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό όποια εργασία, αναλάβουμε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του χώρου σας! Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας αλλά και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την εγγυημένη ασφάλειά τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE Α.Ε. - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας και είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλα σας τα αιτήματα. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν σε αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτουμε άριστη ποιότητα εργασιών με εξοπλισμό και ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και τους προσφέρουν μακροζωία. Λειτουργούμε τηρώντας τα προσυμφωνηθέντα, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και της εκάστοτε περίπτωσης. Βρισκόμαστε δίπλα σας έτοιμοι να δώσουμε λειτουργικές και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Καλλιθέα