15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Social Media Marketing Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Vanzel Mpalkonis - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι πιστοποιημένος Adobe Expert, πτυχιούχος στο Digital Art and Design, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δημιουργικό μας γραφείο, Illusion Design, δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής προβολής προϊόντων, για 7 χρόνια, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις πρωτότυπες αλλά ταυτόχρονα απλές, για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μου. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και εγγυώμαι ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Κανελλόπουλος - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SimpleApps παρέχει υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βρισκόμαστε επί σειρά ετών στον χώρο του διαδικτύου και του web development και αναπτύσσουμε εφαρμογές για Android και iOS, Facebook Games, ιστοσελίδες αλλά και E-Shops. Παρέχουμε υπηρεσίες hosting και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και email marketing. Η άρτια τεχνογνωσία μας, η πολυετής εμπειρία μας και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα και σε ιδιαίτερα ικανοποιημένους πελάτες. Εγγυόμαστε την επιτυχημένη πορεία της εταιρεία σας στα κοινωνικά δίκτυα. Περιμένουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με υπευθυνότητα και συνέπεια και να εξασφαλίσουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Infotime ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της προώθησης ενεργειών μέσω κοινωνικών δικτύων. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη προώθηση της καμπάνιας σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Είτε υπάρχει ήδη μια εταιρική ταυτότητα η οποία πρέπει να ενσωματωθεί, είτε η διαδικασία κατασκευής ξεκινάει από το μηδέν, βασικός στόχος είναι η πληροφορία που θέλει να περάσει η επιχείρηση προς τον πελάτη, να διοχετεύεται μέσα από μια ελκυστική σχεδίαση. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXTERNAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει εγγυημένες προτάσεις στις ενέργειες προώθησης μέσω κοινωνικών δικτύων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, που θέλουν να προσδιορίσουν και να αποσαφηνίσουν τις αξίες τους, να στοχεύσουν και να απευθυνθούν στο κατάλληλο κοινό. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEBSITEPROMOTION.GR - - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης εταιρειών μέσω social media και συνεχώς εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού marketing, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, είναι σε θέση να μπορεί να δώσει τις καλύτερες συμβουλές για τη σωστή προώθηση της εταιρίας σας. Αυτό που χαρακτηρίζει τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι το κύρος και η αξιοπιστία για ένα άριστο αποτέλεσμα, που θα απογειώσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Watergate ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω κοινωνικών δικτύων με συνέπεια και επαγγελματισμό και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Cubric Internet Services - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Βρισκόμαστε καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας εργασίες προώθησης μέσω κοινωνικών δικτύων και εγγύησή μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Μαζί με τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Softland ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις ενέργειες προώθησης μέσω κοινωνικών δικτύων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ.Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς την καμπάνια που επιθυμείτε και να εγγυηθούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας αποτελεί αυτοσκοπό για εμάς. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Lighthouse e-Commerce & e-Marketing Solutions - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω social media άμεσα και υπεύθυνα. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι καμπάνιες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΚΕΠ ΑΕ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην σημερινά εποχή η προώθηση μέσω social media των εταιρειών αποτελεί προτεραιότητα εάν επιθυμούν να διαθέτουν κύρος στον χώρο τους. Στην εταιρεία μας εγγυόμαστε ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια και παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Αν επιθυμείτε καμπάνες ανώτερης ποιότητας, πρέπει να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για αξιόπιστες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

General Web Activities S.M.P.C. - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε η πρώτη επιλογή εάν επιθυμείτε ενέργειες μάρκετινγκ μέσω social media και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες καμπάνιες προώθησης με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας. Προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η διαδικτυακή ενίσχυση και ανάδειξη της εταιρείας σας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΝΞ Μ ΕΠΕ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνουμε οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω social media με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Optimedia Interactive Systems - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών μας καθημερινά ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα της και μπορεί να προτείνει εγγυημένες ενέργειες προώθησης μέσω κοινωνικών δικτύων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους προγραμματιστές, που είναι έτοιμοι να δώσουν την λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών και η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την δημιουργία λειτουργικής καμπάνιας ανώτερης ποιότητας. Τα έργα μας παραδίδονται εντός χρονοδιαγράμματος και θέτουμε στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή των πελατών μας για ολοκληρωμένες λύσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FUEL ATHENS - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στη FUEL ATHENS, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση εταιρικών σελίδων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της διαφήμισης για αρκετά χρόνια, με έδρα την Καλλιθέα, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Μας χαρακτηρίζουν ο σεβασμός και η συνέπεια απέναντι σας και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα. Η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους αποτελεί για εμάς αδήριτη ανάγκη. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΕ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες προώθησης μέσω social media και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ