3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Αχιλλεας Δεληδημητριου - Σκεπές

Σκεπές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για τις σκεπές των χώρων σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες θα αναλάβουμε υπεύθυνα να σας παραδώσουμε ένα νέο χώρο, όπως τον είχατε ονειρευτεί. Χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας υλικά, προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται στον χώρο που αγαπάτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζής - Σκεπές

Σκεπές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η DOMITECHNICA, αναλαμβάνει την κατασκευή και την επισκευή της σκεπής για του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και έχουμε καταφέρει, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Προτεραιότητα μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχοντας του την υψηλότερη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART DESIGN BY SIMOS - Σκεπές

Σκεπές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις για την σκεπή του χώρου σας. Διαθέτοντας πολλές επιλογές αναλόγως την κατασκευή, βρίσκομαι κοντά στους πελάτες μου, θέλοντας να προσφέρω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι για πολλά έτη στον κλάδο των ανακατασκευών, με έδρα την Καλλιθέα. Κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η οργάνωση και η υπευθυνότητα που βάζω στην εργασία μου

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ