20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, έμπειρος τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικού, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνονται για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε νέο μοντέλο της αγοράς. Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα για κάθε επαγγελματικό ψυγείο. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Είμαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ άμεσα και οικονομικά στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SPEED-SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε της ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε υλικα εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας και θα χαρεί να αναλάβει και τη δική σας δουλειά. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας, SPEED-SERVICE, αναλαμβάνει παντός τύπου επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών στην Αττική και συγκεκριμένα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Επίκεντρο μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε μοντέλο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας και εδώ και χρόνια αποτελώ την πρώτη επιλογή στον τομέα μου. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρω και η ευχαρίστηση των πελατών μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η Lenicon, αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις για τις βλάβες του κλιματιστικού που σας ταλαιπωρούν στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 2012 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, έχοντας ως ιδρυτικά μέλη έμπειρους επαγγελματίες με πάνω από 30 έτη εμπειρίας στον κλάδο ειδίκευσης τους. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό να παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η τεχνική εταιρεία LENICON (Ελ. Κεσκίνογλου) αναλαμβάνει εργασίες για την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, στον χώρο σας. Ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη. Απαρτίζεται από μηχανολόγους μηχανικούς που διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς μέσω συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και την ικανοποίηση των απαιτήσεων του. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό να παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Καλογιάννης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση των επαγγελματικών σας ψυγείων. Διατηρώ συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, και δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εντιμότητα απέναντι στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η παροχή ενός επαγγελματικού αποτελέσματος, που αντέχει στον χρόνο. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το επαγγελματικό σας ψυγείο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΟΨΥΚΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ Γ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας έκανε τα πρώτα της βήματα το 1987 και έπειτα από 24 συνεχόμενα έτη λειτουργίας, είναι στην θέση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σας σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει επισκευές οικιακών συσκευών, ψυκτικών μηχανημάτων αλλά και την παροχή ανταλλακτικών. Τα ανταλλακτικά μας είναι εγγυημένης ποιότητας και διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είμαστε σε επιφυλακή όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Νικόλαος Μαραγκός και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας οικονομικά και αποτελεσματικά. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που δίνουν μακροζωία στο κλιματιστικό σας. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου φροντίζουμε συνεχώς να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων και η βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε ότι χρειαστείτε στις καλύτερες τιμές και με τα καλύτερα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Νικόλαος Μαραγκός και μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Λειτουργώ με επαγγελματισμό, διακρίνομαι για την ποιότητα των εργασιών μου και θέτω τις ανάγκες του πελάτη, προτεραιότητά μου. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου και φροντίζω να παρέχω αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις για τους πελάτες μου. Τα στοιχεία που με ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μου είναι ο επαγγελματισμός και η ευγένεια του χαρακτήρα μου. Η ευχαρίστηση των πελατών μου αποτελεί την μοναδική μας προτεραιότητα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να αναλάβω κάθε εργασία που θα μου αναθέσετε και να σας αφήσω πλήρως ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου στον χώρο σας, δίνοντας λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Προτεραιότητα μας η παροχή μιας ολοκληρωμένης εργασίας, με άμεση εξυπηρέτηση και τήρηση χρονοδιαγράμματος, που ξεπερνά τις προσδοκίες του πελάτη μας. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτατη ανάληψη της εργασίας τους και παροχή εξειδικευμένων λύσεων. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η πλήρη ικανοποίησή τους. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ανεξάρτητα από το μοντέλο που διαθέτετε μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του και να τους παρέχουμε πλήρη λειτουργικότητα. Στοχεύουμε σε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται και στις προσδοκίες των πελατών μας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Στέλλα Ρούμπου και προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προσιτές τιμές. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία δίνουν εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες. Τα στοιχεία που αποτελούν ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Παρέχω ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις και εξασφαλίζω συσκευές πλήρης λειτουργικότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ως έμπειρος ψυκτικός, μπορώ να σας λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Τα αποτελέσματα της εργασίας μου είναι μόνιμα και ολοκληρωμένα καθώς χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα. Θέτω τις ανάγκες του πελάτη προτεραιότητά μου και αφουγκράζομαι στο μέγιστο τις προτιμήσεις του. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ολοκλήρωση του έργου γίνεται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και θα βρεθώ δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας δώσω εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELCOMA E. ROTA & CO O.E - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρείες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κάθε μοντέλου. Εγγυόμαστε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κοντογιώργης Ιωάννης και είμαι η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Με χρόνια εμπειρία στο χώρο μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση και οποιοδήποτε μοντέλο με υπευθυνότητα και συνέπεια. Σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου και φροντίζω να εξασφαλίζω για εκείνους επαγγελματικά αποτελέσματα εξαιρετικής αντοχής στην φθορά του χρόνου. Στοχεύω σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε άριστη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Δίνω προσοχή στην λεπτομέρεια και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας έτοιμος να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Εγώ και οι έμπειροι τεχνικοί μου, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που μας δίνει την δυνατότητα να επισκευάζουμε και να εγκαθιστούμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε επαγγελματικό ψυγείο ανεξαρτήτως μοντέλου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να παρέχω εξατομικευμένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κοτοπούλης Γεώργιος και διαθέτω πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού. Προσφέρω, οικονομικές και έξυπνες λύσεις πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και γρήγορα. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και σε αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμένα ως επαγγελματία. Δίνω εγγυημένες και αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Καλλιθέα - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί