20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα για κάθε επαγγελματικό ψυγείο. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Είμαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ άμεσα και οικονομικά στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, έμπειρος τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικού, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνονται για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε νέο μοντέλο της αγοράς. Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας, SPEED-SERVICE, αναλαμβάνει παντός τύπου επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών στην Αττική και συγκεκριμένα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Επίκεντρο μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε μοντέλο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SPEED-SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε της ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε υλικα εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας και θα χαρεί να αναλάβει και τη δική σας δουλειά. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρω και η ευχαρίστηση των πελατών μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας και εδώ και χρόνια αποτελώ την πρώτη επιλογή στον τομέα μου. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η τεχνική εταιρεία LENICON (Ελ. Κεσκίνογλου) αναλαμβάνει εργασίες για την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, στον χώρο σας. Ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη. Απαρτίζεται από μηχανολόγους μηχανικούς που διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς μέσω συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και την ικανοποίηση των απαιτήσεων του. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό να παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Καλογιάννης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση των επαγγελματικών σας ψυγείων. Διατηρώ συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, και δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εντιμότητα απέναντι στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η παροχή ενός επαγγελματικού αποτελέσματος, που αντέχει στον χρόνο. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το επαγγελματικό σας ψυγείο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η Lenicon, αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις για τις βλάβες του κλιματιστικού που σας ταλαιπωρούν στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 2012 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, έχοντας ως ιδρυτικά μέλη έμπειρους επαγγελματίες με πάνω από 30 έτη εμπειρίας στον κλάδο ειδίκευσης τους. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό να παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELCOMA E. ROTA & CO O.E - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρείες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κάθε μοντέλου. Εγγυόμαστε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουτσοχρήστος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με αμεσότητα και οικονομία. Αξιολογώ σύντομα το πρόβλημα και δίνω συμφέρουσες λύσεις. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και και εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Στοχεύω σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να αναλάβετε τις υπηρεσίες μου. Είμαι έτοιμος καθημερινά να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσω για εσάς την λειτουργικότητα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΜΑΤΑΣ Β & ΣΙΑ ΟΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ομάδα τεχνικών μας με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτει μπορεί να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η ποιότητα της εργασίας μας υψηλή. Συνδυάζουμε συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια, με εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και εγγυόμαστε άψογα λειτουργικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και φροντίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και στην διασφάλιση αξιόπιστων αποτελεσμάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε καθημερινά για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο και έχουμε αποκτήσει ένα ευχαριστημένο πελατολόγιο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και παραδίδουμε αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας. Στόχος μας είναι η παράδοση ενός επαγγελματικού αποτελέσματος στον πελάτη, που ξεπερνά τις προσδοκίες του και η ανάπτυξη σχέσης μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας με άμεσα και εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κοντογιώργης Ιωάννης και είμαι η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Με χρόνια εμπειρία στο χώρο μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση και οποιοδήποτε μοντέλο με υπευθυνότητα και συνέπεια. Σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου και φροντίζω να εξασφαλίζω για εκείνους επαγγελματικά αποτελέσματα εξαιρετικής αντοχής στην φθορά του χρόνου. Στοχεύω σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε άριστη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Δίνω προσοχή στην λεπτομέρεια και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας έτοιμος να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ως έμπειρος ψυκτικός, μπορώ να σας λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Τα αποτελέσματα της εργασίας μου είναι μόνιμα και ολοκληρωμένα καθώς χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα. Θέτω τις ανάγκες του πελάτη προτεραιότητά μου και αφουγκράζομαι στο μέγιστο τις προτιμήσεις του. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ολοκλήρωση του έργου γίνεται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και θα βρεθώ δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας δώσω εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΟΨΥΚΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ Γ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας έκανε τα πρώτα της βήματα το 1987 και έπειτα από 24 συνεχόμενα έτη λειτουργίας, είναι στην θέση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σας σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει επισκευές οικιακών συσκευών, ψυκτικών μηχανημάτων αλλά και την παροχή ανταλλακτικών. Τα ανταλλακτικά μας είναι εγγυημένης ποιότητας και διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είμαστε σε επιφυλακή όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΟΡΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον σας και την λειτουργικότητα της συσκευής σας. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και οι προσιτές τιμές. Τα στοιχεία που μας διακρίνουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η υπευθυνότητα. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με του πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Εγώ και οι έμπειροι τεχνικοί μου, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που μας δίνει την δυνατότητα να επισκευάζουμε και να εγκαθιστούμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε επαγγελματικό ψυγείο ανεξαρτήτως μοντέλου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι προσιτές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να παρέχω εξατομικευμένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η πείρα και ο εξοπλισμός μου μου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στόχος μου είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά!Με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας για να μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όλες τις εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή ανώτερης προσφερόμενης υπηρεσίας. Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να παρέχουμε εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κοτοπούλης Γεώργιος και διαθέτω πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού. Προσφέρω, οικονομικές και έξυπνες λύσεις πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και γρήγορα. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και σε αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμένα ως επαγγελματία. Δίνω εγγυημένες και αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Καλλιθέα - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί