Προσκλητήρια Γάμου, Βάφτισης & Εκδηλώσεων Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες designers και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να κάνεις πριν διαλέξεις προσκλητήρια;

Τα προσκλητήρια για οποιαδήποτε εκδήλωση, γάμο ή βάφτιση είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία κατά την οργάνωση. Όση προετοιμασία και αν έχεις κάνει, όσα λεφτά και χρόνο και αν έχεις ξοδέψει, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τις προσκλήσεις ο κόπος σου θα είναι σε μεγάλο βαθμό μάταιος.

Οι προσκλήσεις είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχει κάποιος για την εκδήλωση σου, για αυτό και η επιλογή και η δημιουργία τους είναι τόσο σημαντική. Για να μη γίνουν λάθη και τρέχεις την τελευταία στιγμή, πριν απευθυνθείς στον επαγγελματία που θα αναλάβει τα προσκλητήρια σου, πρέπει να έχεις αποφασίσει τα εξής πράγματα.

Τον αριθμό των καλεσμένων

Αν και μοιάζει αυτονόητο ότι πρέπει να έχεις υπολογίσει ακριβώς τους καλεσμένους σου πριν παραγγείλεις τα προσκλητήρια του γάμου ή της βάφτισης του παιδιού σου, είναι το σημείο όπου γίνονται τα πιο συχνά λάθη. Πριν την παραγγελία των προσκλητηρίων σου, πρέπει να έχεις την τελική λίστα των παραληπτών και να υπολογίσεις και κάποιο έξτρα περιθώριο.

Το στυλ της εκδήλωσης

Αν η εκδήλωση που οργανώνεις έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή στυλ, καλό είναι να ακολουθήσεις αυτή τη γραμμή και για τα προσκλητήρια. Διαφορετικά, θα μοιάζει παράταιρο και θα δημιουργήσει άσχημη εικόνα ένα προσκλητήριο, για παράδειγμα, με έντονα και πολλά χρώματα για μια επαγγελματική εκδήλωση.

Τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης

Κατά την οργάνωση ενός γάμου ή μιας βάφτισης πρέπει να υπάρχει ένας βασικός προϋπολογισμός με βάση τον οποίο θα κάνεις τις επιλογές σου. Σύμφωνα με αυτόν θα έχεις αποφασίσει και τα χρήματα που θα ξοδέψεις για τα προσκλητήρια. Αν δεν βάλεις ένα όριο είναι πολύ πιθανό να ξεφύγεις από το διαθέσιμο budget σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Ο γάμος και η βάφτιση αποτελούν, αναμφίβολα, για τον καθένα κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του
H πρόσκληση γάμου αποτελεί την πρώτη γεύση του γάμου σου και ως γνωστόν η πρώτη εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο στα πάντα