15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Πάνος Σαββίδης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει την ανακατασκευή των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και αξιόπιστα συνεργεία εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε εγγύηση κατασκευής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με εγγυημένες και ποιοτικές λύσεις. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gypsostyle ΑΝΤΡΕΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα της επισκευής και της τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Καλογιάννης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Καλογιάννης και παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση των πατωμάτων και των δαπέδων των εσωτερικών χώρων, κατοικιών αλλά και εργασιακών. Διατηρώ συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, και δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εντιμότητα απέναντι στους πελάτες μας. Δίνουμε έμφαση στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και θέλουμε να μας προτιμήσουν ξανά στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η τεχνική εταιρεία LENICON (Ελ. Κεσκίνογλου) αναλαμβάνει εργασίες για την ανακατασκευή του πατώματος και του δαπέδου του σπιτιού σας. Ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη στον χώρο της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας. Απαρτίζεται από μηχανολόγους μηχανικούς που διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς μέσω συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και την ικανοποίηση των απαιτήσεων του. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Χρήστος Αντωνιάδης και διαθέτω την πείρα να αναλάβω τις εργασίες επισκευής και της τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνω οριστικές λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση ποιοτικών πατωμάτων και δαπέδων για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο μαζί με την έμπειρη ομάδα τεχνικών μου. Με εμάς δίπλα σας, μπορείτε να διευκολυνθείτε αφάνταστα στις εργασίες σας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις επιθυμίες σας προσφέροντάς σας μοναδικές λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Καλέστε μας για ένα ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε της λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CARTECO ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της εξασφαλίζει εγγυημένες προτάσεις και λύσεις για την τοποθέτηση των πατωμάτων και δαπέδων σας. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του χώρου σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

APM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α. Α. MARMO FLOR - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια παρέχει άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Παναγιώτης Παππούς και είμαι ο επαγγελματίας που χρειάζεστε για την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου δίνουμε οριστικές λύσεις στους πελάτες μας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO CARPET - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας είναι η τοποθέτηση και η επισκευή των δαπέδων και των πατωμάτων σας με στόχο την κάλυψη των επιθυμιών σας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΚΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας καθημερινά αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της στον τομέα της επισκευής και της τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΒΕΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ποιοτικές λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων μας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο για πολλά έτη και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών όπως και από τεχνικά συνεργεία που έχουν εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURODAS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Εάν αναζητάτε εγγυημένες και ποιοτικές υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων, εμείς είμαι οι επαγγελματίες που χρειάζεστε. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XFLOOR - ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Γ. ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στον τομέα της τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Καλλιθέα - 15 επαγγελματίες