3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Πέτρος Σφηκάκης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία IDDI Solutions, δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα της ανάπτυξης λογισμικού για κινητά τηλέφωνα. Η βαθιά εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο σε θέματα ανάπτυξης καινούργιων features όσο και στη συντήρηση των υπαρχόντων εφαρμογών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Κανελλόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SimpleApps παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Βρισκόμαστε επί σειρά ετών στον χώρο του διαδικτύου και του web development και αναπτύσσουμε εφαρμογές για Android και iOS, Facebook Games, ιστοσελίδες αλλά και E-Shops. Επιπροσθέτως, παρέχουμε υπηρεσίες hosting και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και email marketing. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vanzel Mpalkonis - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Είμαι πιστοποιημένος Adobe Expert, πτυχιούχος στο Digital Art and Design, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δημιουργικό μας γραφείο, Illusion Design, δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής προβολής προϊόντων, για 7 χρόνια, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις πρωτότυπες αλλά ταυτόχρονα απλές, για την ολοκληρωτική ικανοποίηση του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ