15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την μετακόμιση σας εντός του νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών από το 1952 και επεκτεινόμαστε διαρκώς, προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφοράς και ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε τη μετακόμισή σας από και προς όλη την Ελλάδα, με συνέπεια και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας τα ιδιόκτητα φορτηγά που διαθέτουμε. Κύριο μέλημά μας είναι η πλήρη ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

QUICK TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική μας προσφέρει αποτελεσματικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την μετακόμιση που θέλετε να εκπληρώσετε εντός του νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα αντικείμενα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να απλουστεύσουμε τη διαδικασία, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της μεταφοράς. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας ο πελάτης και κύριο μέλημά μας η ικανοποίησή του, μέσα από τις εργασίες μετακόμισης ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DARDOUMAS GROUP - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα τελευταία χρόνια, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Διακρινόμαστε από συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και οργάνωση, ενώ λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας, γιατί λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROTRANSPORTS ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο, μόνιμο, προσωπικό που σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, εγγυάται σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Χαρακτηριζόμαστε από τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τον σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μας.Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας, θα χειριστούν τις ανάγκες σας από την αρχή μέχρι το τέλος με την προσωπική απαιτούμενη φροντίδα και προσοχή.Καταλαβαίνουμε ότι τα υπάρχοντά σας είναι ο «θησαυρός» σας, για το λόγο αυτό προσπαθούμε να τους παρέχουμε «βασιλική μεταχείριση» σε κάθε κίνηση, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι εσείς μας αναθέσατε τους θησαυρούς της ζωής σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την μετακόμιση σας, για περιοχές εντός νομού Αττικής. Το έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο μου μεταφέρει με ιδιαίτερη προσοχή και ασφάλεια τα πράγματά σας, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μετακομίσεις, αντάξιες των προσδοκιών σας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων, που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου! Με διακρίνει η ευγένεια αλλά και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μου. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ασφαλείς εργασίες, σε οικονομικές τιμές! Θα χαρούμε να αναλάβουμε και την δική σας μεταφορά και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΤΕΛΙΑΝΙΔΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων, παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στους πελάτες της με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σε τιμές προνομιακές.Οι ολοκληρωμένες λύσεις για μεταφορές και μετακομίσεις που προσφέρουμε, ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις σας και στοχεύουν πάνω από όλα στην ικανοποίησή σας.Μεταφέρουμε τα έπιπλα και τις οικοσυσκευές σας, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα και συσκευές, με ασφάλεια και αξιοπιστία, σε όποιο σημείο μας υποδείξετε, πάντοτε στον συμφωνημένο χρόνο, διατηρώντας την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο αμπαλάζ και στην συσκευασία τους, με στόχο την ασφάλεια τους κατά την μεταφορά. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί. Προτιμήστε μας, είμαστε η κατάλληλη και πιο επαγγελματική λύση για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές εντός του νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε την ολοκλήρωση και της δικής σας μετακόμισης. Με την επιλογή της εταιρείας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Χαρακτηριζόμαστε για την εξυπηρέτησή μας, τη φιλική συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου, ένα εύρος υπηρεσιών, προς όφελός σας. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των εταιρικών σας αναγκών. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια και επαγγελματισμό και μείνετε ήσυχοι ότι η μεταφορά σας θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, πάντα εντός χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARTNER EXPRESS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς, γιατί κατανοούμε την σημασία τους, για την εταιρεία σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι χρόνια στον χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες σας. Αναλαμβάνω όλες τις εργασίες εντός νομού Αττικής, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του, κατά την ολοκλήρωση της μετακόμισης, που έχουμε αναλάβει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΟΓΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας στα τόσα χρόνια εμπειρίας είναι, η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών. Προτιμήστε με για ασφαλή μετακόμισή στον νέο σας χώρο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ORHEE BEINOGLOU - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών, που χρειάζεστε. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Συνεργαζόμαστε με τις πιο ισχυρές παγκόσμιες εταιρείες, ούτως ώστε οι διεθνείς μεταφορές σας να ολοκληρώνονται, άμεσα με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας με πολυετή επιτυχημένη παρουσία, στον κλάδο των μετακομίσεων- μεταφορών,αναλαμβάνει υπηρεσίες μετακόμισης, για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους εντός Αττικής. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο, μόνιμο, προσωπικό που, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, εγγυάται σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, γι’ αυτό αναπροσαρμόσαμε τις τιμές μας, κρατώντας την ποιότητα στα ίδια υψηλά επίπεδα με πριν. Επιλέξτε μας για εγγυημένη γρήγορη και ποιοτική συσκευασία, ώστε να πετύχουμε απόλυτα ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας κατά την μετακόμιση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ