4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


Βασίλειος Τριανταφύλλου - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων αλλά και διερμηνειών. Βρίσκομαι για πολλά έτη στον χώρο των μεταφράσεων, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών από μεταφράσεις επίσημων κειμένων μέχρι υποτιτλισμούς οπτικοακουστικών υλικών. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη, καταλαβαίνοντας τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERTRANSLATIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το μεταφραστικό κέντρο, INTERTRANSLATIONS, αναλαμβάνει τις μεταφράσεις επίσημων κειμένων και όχι μόνο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για αρκετά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, ώστε να καλύπτουμε όλες τις Ευρωπαϊκές και Ασιατικές γλώσσες. Κάποια χαρακτηριστικά μας είναι η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο ζήλος μας για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ρήγας - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων για επίσημα και ανεπίσημα κείμενα. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο για αρκετά χρόνια και χαρακτηρίζομαι από το μεράκι και τον ζήλο που δείχνω στη δουλειά μου. Για την ιδιωτική σας υποστήριξη μέχρι και την επαγγελματική σας ανάγκη, βρίσκομαι κοντά σας για να παρέχω τις ποιοτικότερες λύσεις στα προβλήματα των μεταφράσεων που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PASPARTU TRANSLATION SERVICES - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το μεταφραστικό γραφείο, PASPARTU TRANSLATION SERVICES, αναλαμβάνει εργασίες μεταφράσεων σε 40 διαφορετικές γλώσσες. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε επιτυχώς τις ανησυχίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και η συνέπεια μας απέναντι στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις Καλλιθέα - 4 μεταφραστές