15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Vanzel Mpalkonis - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για το marketing της εταιρείας σας. Είμαι πιστοποιημένος Adobe Expert, πτυχιούχος στο Digital Art and Design, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δημιουργικό μας γραφείο, Illusion Design, δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής προβολής προϊόντων, για 7 χρόνια, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις πρωτότυπες αλλά ταυτόχρονα απλές, για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μου. Στοχεύω στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους και εγγυόμαστε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Softland ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες marketing και εγγυόμαστε ότι θα σας παραδώσουμε αποτελέσματα που θα ενισχύσουν τα κέρδη της εταιρείας σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες καμπάνιες προώθησης με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας. Προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Στόχος μας η διαδικτυακή ενίσχυση και ανάδειξη της εταιρείας σας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ ΕΠΕ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Καλλιθέας στον τομέα των υπηρεσιών marketing με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να δώσουμε λύσεις στις υπηρεσίες που αναζητάτε. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FUEL ATHENS - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στη FUEL ATHENS, παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλές marketing, για τη στρατηγική της εταιρείας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της διαφήμισης για αρκετά χρόνια, με έδρα την Καλλιθέα, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Μας χαρακτηρίζουν ο σεβασμός και η συνέπεια απέναντι σας και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Watergate ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η παροχή υπηρεσιών marketing αποτελεί τον τομέα μας και καθημερινά δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις με μοναδικό στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους προγραμματιστές, που είναι έτοιμοι να δώσουν την λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών και η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την δημιουργία λειτουργικής καμπάνιας ανώτερης ποιότητας. Τα έργα μας παραδίδονται εντός χρονοδιαγράμματος και θέτουμε στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή των πελατών μας για ολοκληρωμένες λύσεις. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΕΤΓΟΥΟΡΚ 21 ΑΕ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες marketing με σκοπό να εκπληρώσουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Lighthouse ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες marketing για την καλύτερη προώθηση και διαφήμιση της εταιρείας σας. Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ICAP Web Solutions Team - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των υπηρεσιών marketing και δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις με προτεραιότητα στις επιθυμίες των πελατών μας. Εγγυόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία στην διαδικασία σε όλα τα στάδια και παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Αν επιθυμείτε καμπάνες ανώτερης ποιότητας, πρέπει να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για αξιόπιστες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MCUBED MARKETING Ε.Ε. - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι υπηρεσίες marketing που προσφέρουμε μπορούν να δώσουν άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

R2 Digital - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες marketing και εγγυόμαστε ότι θα παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη της εταιρείας σας. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ.Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς την καμπάνια που επιθυμείτε και να εγγυηθούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας και παρέχω άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες marketing και εγγυόμαστε ότι θα εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη προώθηση της καμπάνιας σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Είτε υπάρχει ήδη μια εταιρική ταυτότητα η οποία πρέπει να ενσωματωθεί, είτε η διαδικασία κατασκευής ξεκινάει από το μηδέν, βασικός στόχος είναι η πληροφορία που θέλει να περάσει η επιχείρηση προς τον πελάτη, να διοχετεύεται μέσα από μια ελκυστική σχεδίαση. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CHAPTER FIVE ΕΠΕ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην Chapter Five, αναλαμβάνει υπηρεσίες marketing για την εταιρεία σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του marketing για πολλά χρόνια, γνωρίζοντας τις τάσεις της μόδας αλλά και την ψυχολογία των καταναλωτών της εποχής μας. Προωθούμε επιτυχώς την εταιρεία σας, χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών μεθόδους. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τα χρονοδιαγράμματα και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών που θα τους εξασφαλίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΛΑΠΤΣΗΣ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνουμε άμεσες λύσεις σε παντός είδους υπηρεσίες marketing και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μαζί με τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NIELSEN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσες λύσεις σε υπηρεσίες marketing και καθημερινά ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε νέες μεθόδους και τακτικές που παραδίδουν επιτυχημένα αποτελέσματα. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι καμπάνιες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MORAX MEDIA - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες marketing και εγγυόμαστε ότι θα ενισχύσουμε τα έσοδα της εταιρείας σας άμεσα. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, που θέλουν να προσδιορίσουν και να αποσαφηνίσουν τις αξίες τους, να στοχεύσουν και να απευθυνθούν στο κατάλληλο κοινό. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ