3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Λεωνίδας Κανελλόπουλος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SimpleApps παρέχει υπηρεσίες κατασκευής εταιρικής ταυτότητας και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας. Βρισκόμαστε επί σειρά ετών στον χώρο του διαδικτύου και του web development και γνωρίζουμε τους καλύτερους τρόπους προβολής της εταιρείας σας. Παρέχουμε υπηρεσίες hosting και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και email marketing. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vanzel Mpalkonis - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις διαμόρφωση της εταιρικής σας ταυτότητα αλλά και της κατασκευής του logo της επιχείρησης σας. Είμαι πιστοποιημένος Adobe Expert, πτυχιούχος στο Digital Art and Design, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δημιουργικό μας γραφείο, Illusion Design, δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής προβολής προϊόντων για 7 χρόνια, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις πρωτότυπες αλλά ταυτόχρονα απλές, για την ικανοποίηση του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GRAFICA - ΓΚΙΟΛΤΖΟΥΚΛΟΥΟΓΛΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία, GRAFICA, αναλαμβάνει την δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας καθώς και τον σχεδιασμό των logo που θα χρησιμοποιεί το brand σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της γραφιστικής, επί σειρά ετών, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου. Τις εργασίες μας τις χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα προς τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ