17 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαράδες & Κλειδαράς Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από τους επαγγελματίες Κλειδαράδες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας κλειδαράς και καθημερινά αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής κλειδιών και κλειδαριών με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών .Επίκεντρό των δραστηριοτήτων της επιχείρησής μου είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια! Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας εξασφαλίσουμε την ασφάλεια που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κλειδαριών και ρολών από το 1997. Έχοντας την εμπειρία τόσων χρόνων, η επιχείρηση μας εξυπηρετεί άμεσα τον πελάτη, με σεβασμό και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διακρινόμαστε από αμεσότητα, οργάνωση, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εχεμύθεια, ενώ αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Αναλαμβάνουμε αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών ασφαλείας, κλειδιά immobilizer, κλειδιά σε πόρτες ασφαλείας, κλειδιά αυτοκινήτων και κλειδαριές omega. Εξυπηρετούμε, άμεσα, όλο το 24ωρο και σε έκτακτες ανάγκες. Προτιμήστε μας για ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΜΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας κλειδαράς και δίνω οριστικές λύσεις στα κλειδιά και τις κλειδαριές ασφαλείας που επιθυμείτε να τοποθετήσετε στον χώρο σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου αντικαθιστούμε άμεσα όλες τις παλιές κλειδαριές με νέες υψίστης ασφαλείας. Ανοίγουμε όλων των ειδών τις πόρτες αλλά και τα αυτοκίνητα και επισκευάζουμε κλειδαριές θυρών και αυτοκινήτων. Διαθέτοντας αυτόματα μηχανήματα κοπής κλειδιών και χρησιμοποιώντας original κλειδιά, φροντίζουμε η αντιγραφή των κλειδιών σας να είναι πάντα σωστή. Προσφέρουμε άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας κατέχει μακρόχρονη πορεία και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, στον κλάδο των κλειδιών και κλειδαριών. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική ολοκλήρωση όποιας εργασίας μας αναθέστε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εξασφαλίζουμε την ποιότητα της εργασίας μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια! Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις! Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ Ν - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση και την κατασκευή των κλειδιών και των κλειδαριών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα και με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με νέου απαραβίαστου τύπου σε θωρακισμένες πόρτες, επισκευές κλειδαριών παλαιού τύπου καθώς και άνοιγμα αυτών, την αντικατάσταση σε σούστες - κυπριά θυρών, καθώς επίσης την πιστή αντιγραφή κλειδιών (απλά και με immobilizer) και τηλεκοντρόλ. Η ομάδα μου αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις, που σας ταιριάζουν. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση και την κατασκευή των κλειδιών και των κλειδαριών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα και με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με νέου απαραβίαστου τύπου σε θωρακισμένες πόρτες, επισκευές κλειδαριών παλαιού τύπου καθώς και άνοιγμα αυτών, την αντικατάσταση σε σούστες - κυπριά θυρών, καθώς επίσης την πιστή αντιγραφή κλειδιών (απλά και με immobilizer) και τηλεκοντρόλ. Τέλος, τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες, συστήματα συναγερμού και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισόδου. Λειτουργούμε πάντα άμεσα και εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τιμές ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PECABO BEST - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Τα κλειδιά και οι κλειδαριές είναι ο τομέας ειδίκευσής μου και αναλαμβάνω άμεσες και οικονομικές υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής με προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγκεκριμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που εντάσσονται ομαλά σε κάθε περιβάλλον και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, το αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις φιλικές - ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες της ποιοτικής, συνεχώς αναβαθμιζόμενης, εξυπηρέτησης των πελατών μας. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, στις κλειδαριές και κλειδιά. Η εταιρεία μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και υπεύθυνα. Παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας και πιστοποιημένα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια! Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας εξασφαλίσουμε την ασφάλεια που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριών και παραγωγής κλειδιών ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο του κλειδιού και κατέχω μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους άνοιγμα. Σε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον πελάτη την ασφάλεια που αναζητά σε γρήγορους χρόνους και χαμηλά κόστη.Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΓΕΡΑΚΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας, για τους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο για πολλά έτη και μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας σε κάθε περίπτωση. Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να αντιγράψουμε όποιο κλειδί επιθυμείτε (απλό ή ασφαλείας) καθώς και να ξεπεράσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά καθώς και βεβαιώσεις από όλα τα απαραίτητα σεμινάρια κλειθροποιών. Μην ανησυχείτε αν μείνατε έξω από το σπίτι σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε αρκεί να μας εμπιστευτείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - COSMOCO Μ. Ε.Π.Ε. - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας ειδικεύεται από το απλό κλειδί μέχρι τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, αναλαμβάνοντας εισαγωγές - κατασκευές - εμπόριο κλειδιών και κλειδαριών. Από το 1965 βρίσκεται στο χώρο και προχωράει με σταθερά βήματα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της. Με προϊόντα διεθνών οίκων κατασκευής, αλλά και με εξειδικευμένο προσωπικό, που συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον κλάδο μας, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα ασφαλείας. Η ευγένεια, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες του πελάτη είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και γι΄αυτά τα στοιχεία μας προτιμούν οι πελάτες μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστησή τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΙ & ΦΙ - ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από εχεμύθεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του. Με την 24ωρη λειτουργία μας, σας διαβεβαιώνουμε πως ήμαστε δίπλα σας, να επισκευάσουμε το πρόβλημα σας, μόλις εσείς μας το ζητήσετε. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VICTOR SAFE - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρηση μας VICTOR SAFE, προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας, για τους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο πολλά έτη και μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας σε κάθε περίπτωση.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η ευγένεια, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΣ - ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΟΕ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής κλειδιών και κλειδαριών στον χώρο σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Διακρινόμαστε από αμεσότητα, οργάνωση, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εχεμύθεια, ενώ αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Αναλαμβάνουμε αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών ασφαλείας, κλειδιά immobilizer, κλειδιά σε πόρτες ασφαλείας, κλειδιά αυτοκινήτων και κλειδαριές omega. Λειτουργούμε πάντα άμεσα και εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τιμές ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε υπηρεσία τοποθέτησης και κατασκευής κλειδιών και κλειδαριών για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο και εγγυώμαι ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Με την ομάδα μου χαρακτηριζόμαστε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε αξιόπιστα αποτελέσματα. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την άριστη κατασκευή των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από εχεμύθεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές και ο σεβασμός απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση όλων των εργασιών, που σχετίζονται με τα κλειδιά και τις κλειδαρίες του χώρου σας. Είμαστε Μέλος της Ομοσπονδίας Κλειθροποιών Ευρώπης (ELF) & Μέλος αναγνωρισμένων κλειθροποιών Αττικής (ΣΑΕΚ), κατασκευάζει & επισκευάζει Κλειδιά και Κλειδαριές όλων των τύπων, οικιών, αυτοκινήτων & immobilizer system. Σε εμάς θα βρείτε ειδικές κλειδαριές υπερασφάλειας (9-6 σημείων), κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος, σούστες θυρών, Master για κλειδαριές ξενοδοχείων. Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις, που σας ταιριάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαράς - Κλειδαράδες Καλλιθέα - 17 top επαγγελματίες