15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ηλεκτρολόγοι Καλλιθέα

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Γιώργος Εξουζίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ηλεκτρολόγος με δεκαπενταετή εμπειρία στον κλάδο και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ειλικρίνεια καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε έργο που αναλαμβάνω, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Κάποια από τα χαρακτηριστικά μου, είναι η συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στο χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στιβάκτας - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας, παρέχει υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρολογικών βλαβών για τους χώρους σας. Με εμπειρία πάνω από δέκα χρόνια στον κόσμο της τεχνολογίας, βάζουμε ψηλά τον πήχη και προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής μας. Κύριος στόχος σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι η διασφάλιση της ποιότητας, καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του. Με την προσαρμογή μας στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών και την άψογη συνεργασία τους είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε όλα τα έργα με ακρίβεια και επιτυχία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Τσιπούρογλου - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση ηλεκτρολογικών βλαβών στον χώρο σας. Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση μας, σε θέματα νέων τεχνολογιών, μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών. Συμβαδίζουμε με τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και φέρνουμε εις πέρας, κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας.Ζητήστε προσφορά, και θα ανταποκριθούμε απευθείας στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Βαλαβάνης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή ηλεκτρολογικών βλαβών στο κτίριο σας. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Παρέχω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός Αττικής, με έδρα την Καλλιθέα, σε 24ωρη βάση. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

h- energy - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας, παρέχει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας μας, σε όλα τα στάδια ενός έργου, μας επιτρέπει την απαραίτητη τήρηση των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας μιας εγκατάστασης. Η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μία υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και αυτό το επιτυγχάνουμε προσφέροντας τη βέλτιστη ποιότητα και ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι ηλεκτρολόγοι μας, αναλαμβάνουν να δώσουν τέλος στις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας. Το προσωπικό της εταιρείας μας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των τεχνικών εργασιών και έχουμε ως προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια και σεβασμό προς τον χώρο του πελάτη. Σε εμάς θα βρείτε τους τεχνικούς που θα είναι κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή εσείς το χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές και επιδιορθώσεις για τις βλάβες που σας ταλαιπωρούν στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 2012 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, έχοντας ως ιδρυτικά μέλη έμπειρους επαγγελματίες με πάνω από 30 έτη εμπειρίας στον κλάδο ειδίκευσης τους. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΡΑΚΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Κώστας Τσουράκης και διαθέτω μεγάλη πείρα στις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας. Με χαρακτηρίζει Τη συνέπεια, η οργάνωση και η εργατικότητα. Σκοπός μου είναι να αναπτύξω σχέση συνεργασίας με τους πελάτες και να τους δώσω αποτελέσματα που θα τους ευχαριστήσουν. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιώ δίνουν αποτελέσματα που αξίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την τιμή τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές βλάβες οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών κτηρίων. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών του πελάτη με προτεραιότητα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη αγορά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και εξυπηρέτησης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΕΛΛΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Λέλλος Βασίλειος και δίνω λειτουργικές λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας βλάβες. Συνδυάζω οργάνωση, συνέπεια και προσοχή στην λεπτομέρεια με ευγένεια χαρακτήρα και σεβασμό απέναντι στον πελάτη. Υπόσχομαι αποτελέσματα λειτουργικά και μακροχρόνια. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΛΛΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες άμεσα και με οικονομικά. Επισκέπτομαι τόσο επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους και ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των πελατών εκατό τοις εκατό. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των υλικών και την λειτουργικότητα του χώρου. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στην δυσκολία της εποχής και προσδοκώ σε μόνιμες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΛΙΔΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες ανεξαρτήτως ώρας. Αναλαμβάνω την ηλεκτρολογικές βλάβες και για τον ιδιωτικό και για τον επαγγελματικό σας χώρο άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και τη λεπτομέρεια. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στις τιμές καθώς αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της εποχής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS TOTAL SERVICE - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αντιμετωπίσει τις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας. Διαθέτει άψογους συνεργάτες έτοιμους να αναλάβουν τις εργασίες σας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με λειτουργικά αποτελέσματα και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στεκόμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες σε όλα τα στάδια για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον ασφάλεια των πελατών και την ικανοποίηση των αναγκών τους. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην ολοκλήρωση άμεσα της κάθε εργασίας με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΤΟΥΛΑΒΕΡΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Στέργιος Ντουλαβέρης και διαθέτω πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές βλάβες παντός τύπου. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών του πελάτη και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Προσφέρω τον καλύτερο συνδυασμό εμπειρίας και εξοπλισμού και εγγυώμαι ότι τα αποτελέσματα θα είναι πλήρως λειτουργικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…