15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, έμπειρος τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικού, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνονται για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε νέο μοντέλο της αγοράς. Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SPEED-SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε της ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε υλικα εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας και θα χαρεί να αναλάβει και τη δική σας δουλειά. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρω και η ευχαρίστηση των πελατών μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η Lenicon, αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις για τις βλάβες του κλιματιστικού που σας ταλαιπωρούν στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 2012 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, έχοντας ως ιδρυτικά μέλη έμπειρους επαγγελματίες με πάνω από 30 έτη εμπειρίας στον κλάδο ειδίκευσης τους. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό να παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Νικόλαος Μαραγκός και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας οικονομικά και αποτελεσματικά. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που δίνουν μακροζωία στο κλιματιστικό σας. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου φροντίζουμε συνεχώς να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων και η βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε ότι χρειαστείτε στις καλύτερες τιμές και με τα καλύτερα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Νικόλαος Μαραγκός και μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και οικονομικά. Λειτουργώ με επαγγελματισμό, διακρίνομαι για την ποιότητα των εργασιών μου και θέτω τις ανάγκες του πελάτη, προτεραιότητά μου. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου και φροντίζω να παρέχω αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις για τους πελάτες μου. Τα στοιχεία που με ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μου είναι ο επαγγελματισμός και η ευγένεια του χαρακτήρα μου. Η ευχαρίστηση των πελατών μου αποτελεί την μοναδική μας προτεραιότητα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να αναλάβω κάθε εργασία που θα μου αναθέσετε και να σας αφήσω πλήρως ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΟΨΥΚΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ Γ. - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις δίνει τις πιο έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας εύκολα και οικονομικά. Με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση των αναγκών σας αντιμετωπίζουμε κάθε μοντέλο και προτείνουμε συμφέρουσες και μακροχρόνιες λύσεις. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Συνδυάζουμε παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με άμεση εξυπηρέτηση χαμηλού κόστους και εγγυόμαστε εντυπωσιακής λειτουργικότητας κλιματιστικά. Στοχεύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και σε μόνιμες σχέσης συνεργασίας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας παρέχουμε εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΛΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στα νέα μοντέλα κλιματιστικών. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη και εγγυώμαι την παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι άμεσα στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω και να σας δώσω λειτουργικές και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Παναγιωτίδης Φώτης και εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον τομέα και μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις όλων των μοντέλων με ευκολία και προτείνοντας συμφέρουσες λύσεις. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά και εγγυώμαι αξιόπιστα αποτελέσματα που με μακροχρόνια εγγύηση λειτουργικότητας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω. Οτιδήποτε με χρειαστείτε θα βρίσκομαι δίπλα σας να σας δώσω λύση. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσει για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον τομέα και αναλαμβάνω οποιοδήποτε μοντέλο προσφέροντάς του λειτουργικότητα.Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνονται για να μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Οι πελάτες μου αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου και φροντίζω να τους ικανοποιώ απόλυτα και να κερδίζω την εμπιστοσύνη τους με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε με χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELCOMA E. ROTA & CO O.E - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρείες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κάθε μοντέλου. Εγγυόμαστε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η πείρα και ο εξοπλισμός μου μου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στόχος μου είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά!Με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας για να μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όλες τις εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή ανώτερης προσφερόμενης υπηρεσίας. Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να παρέχουμε εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ως έμπειρος ψυκτικός, μπορώ να σας λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Τα αποτελέσματα της εργασίας μου είναι μόνιμα και ολοκληρωμένα καθώς χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα. Θέτω τις ανάγκες του πελάτη προτεραιότητά μου και αφουγκράζομαι στο μέγιστο τις προτιμήσεις του. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ολοκλήρωση του έργου γίνεται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και θα βρεθώ δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας δώσω εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουτσοχρήστος και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με αμεσότητα και οικονομία. Αξιολογώ σύντομα το πρόβλημα και δίνω συμφέρουσες λύσεις. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και και εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Στοχεύω σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να αναλάβετε τις υπηρεσίες μου. Είμαι έτοιμος καθημερινά να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσω για εσάς την λειτουργικότητα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κοντογιώργης Ιωάννης και είμαι η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Με χρόνια εμπειρία στο χώρο μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε πρόκληση και οποιοδήποτε μοντέλο με υπευθυνότητα και συνέπεια. Σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου και φροντίζω να εξασφαλίζω για εκείνους επαγγελματικά αποτελέσματα εξαιρετικής αντοχής στην φθορά του χρόνου. Στοχεύω σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε άριστη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Δίνω προσοχή στην λεπτομέρεια και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας έτοιμος να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Καλλιθέα - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά