15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ITEQ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του. Οι τεχνικοί μας διακρίνονται για την ευγένεια του χαρακτήρα τους και την αγάπη και το μεράκι που δείχνουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Γ. Χριστοφής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Χριστόφης και στην επιχείρησή μου προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας και η κάλυψη των αναγκών τους αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Στοχεύουμε σε λειτουργικές τηλεοράσεις και σε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STOKOSTOS.GR Βασιλειάδης Βασίλειος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Διαθέτουμε την πείρα και την άρτια τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου και εταιρείας. Εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας ανανεώνοντας τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Μιχαηλίδης Γεώργιος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε και παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μας. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών στον τομέα μας διότι ξεχωρίζουμε για την άμεση εξυπηρέτησή μας και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με πολύ οικονομικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξασφαλίσουμε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXNIKOI ATTIKIS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον κλάδο των επιδιορθώσεων των οικιακών σας συσκευών και ολοκληρώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία, εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι χαμηλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ενός ποιοτικού και επαγγελματικού αποτελέσματος στον χώρο σας. Εγγύηση των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν σχέσεις συνεργασίας μαζί μας και μας συστήνουν και στον περίγυρό τους. Φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που μας ανατίθεται. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά και εγγυόμαστε ότι θα αναλάβουμε κάθε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι χαμηλές μας τιμές αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στοχεύουμε στην ευχαρίστηση των πελατών μας και στην παράδοση αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας. Εμπιστευθείτε μας και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Μιχαήλ Κρεμμυδάς, είμαι επαγγελματίας τεχνικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών και εγκαταστάσεων της τηλεόρασης, έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρω την άψογη λειτουργία της συσκευής σας και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που μου εξασφαλίζουν πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μου και η εξασφάλιση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Στραβοράβδης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Ιωάννης Στραβοράβδης και είμαι στην διάθεσή σας να προτείνω εγγυημένες και μακροχρόνιες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας. Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτω με βοηθάει στον να μπορώ να αντιλαμβάνομαι άμεσα το πρόβλημα και να παρέχω εγγυημένες και συμφέρουσες για τον πελάτη λύσεις. Σκοπός μου είναι η παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για υπηρεσίες επισκευής τηλεοράσεων. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και θα δικαιωθείτε από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ζουντουρίδης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνω οριστικές και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή της τηλεόρασης σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μου. Κατέχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Ακολουθώ πιστά τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να προσφέρω άμεσα λύσεις σε καθημερινά τεχνικά προβλήματα. Δέχομαι τα περισσότερα μοντέλα τις αγοράς και φροντίζω το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικό ώστε να διαρκέσει χρόνια. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΜΑΤΑΣ Β & ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων πολλά χρόνια,διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσουμε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της επισκευής συσκευών για αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα ασχολούμαι με την επισκευή και την εγκατάσταση τηλεοράσεων και έχω αναπτύξει πιστό και ικανοποιημένο πελατολόγιο. Η πείρα και η τεχνογνωσία μου με έχουν βοηθήσει σε πολλά τεχνικά προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει και έχω φέρει εις πέρας κάθε εργασία. Στόχος μου είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας, που συμφωνεί με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της συσκευής του. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου και να εξασφαλίσω για εκείνους τέλεια λειτουργικές τηλεοράσεις. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Διαθέτουμε ποικιλία σε ανταλλακτικά και την κατάλληλη τεχνογνωσία, για επαγγελματικό αποτέλεσμα στις εργασίες μας. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να παρέχουμε λύσεις που να εξυπηρετούν όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων ανεξαρτήτως εταιρείας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μου επισκευάζουμε και εγκαθιστούμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε τις τελευταίες μεθόδους και τακτικές επισκευής και εγκατάστασης για να είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ψαλτάκης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Ιωάννης Ψαλτάκης και παρέχω ολοκληρωτικές λύσεις για την επισκευή αλλά και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και έχω αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων και έχω φέρει εις πέρας κάθε εργασία με ευκολία. Με χαρακτηρίζει η ποιοτική και προσεκτική εργασία καθώς και η τήρηση στους χρόνους παραδόσεων. Χαρακτηρίζομαι για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρω και τις ιδιαίτερα χαμηλές μου τιμές. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω φροντίζω να εφαρμόζω την εμπειρία μου για τη γρήγορη και ποιοτική αποκατάσταση του προβλήματος. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Τραγόμαλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι στον χώρο πολλά χρόνια και γνωρίζω πως να παρέχω στον πελάτη λύσεις που θα κρατήσουν για καιρό. Χαρακτηρίζομαι ως συνεπής και γρήγορος στην εργασία μου και δίνω βάση στις λεπτομέρειες στοχεύοντας πάντοτε για το καλύτερο αποτέλεσμα.Πρωταρχικός μου στόχος είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης μαζί τους. Με χαρά θα αναλάβω την επιδιόρθωση της δικής σας τηλεόρασης και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Καλλιθέα