15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Στεγνωτηρίου Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για αυτή την επισκευή


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής στεγνωτηρίου ρούχων, τα τελευταία χρόνια με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις, στοιχεία που με καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία, για την επίλυση του προβλήματός; σας. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον χώρο σας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. η Η θητεία μας, χαρακτηριζόμενη ως ιδιαίτερα επιτυχημένη, δύναται να σας εγγυηθεί την λειτουργία των μηχανημάτων αλλά και την αποπεράτωση κάθε είδους έργου, καθώς και τη μετέπειτα συντήρηση από δικά μας έμπειρα συνεργεία. Λειτουργούμε άμεσα και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και πρωταρχικό μας μέλημα η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και είμαστε αμέσως δίπλα σας, έτοιμοι να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση και εγγυημένο service!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή πορεία στο χώρο και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της επισκευής και της εγκατάστασης του στεγνωτηρίου σας για αρκετά χρόνια, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο. Στόχος μου είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας, που συμφωνεί με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της συσκευής του. Σέβομαι τις ανάγκες σας, αφουγκράζομαι τις προτιμήσεις και παρέχω εξατομικευμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο! Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του κάθε χώρου και της εκάστοτε περίπτωσης. Είμαστε η κατάλληλη λύση για μόνιμη, ασφαλή και λειτουργική εργασία, που ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε ειδικοί στην εύρεση λύσεων που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και φροντίζουμε να είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα μοντέλα συσκευών ώστε να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να εξασφαλίζουμε λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας στόχος είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη επαγγελματίας του κλάδου και προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση στεγνωτηρίου σας,οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας και πάντα προσφέροντας προσιτές τιμές. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία δίνουν εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας! Απόδειξη της εργασίας μου οι πελάτες μου, που μου εμπιστεύονται κάθε εργασία τους! Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και οι πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας άμεσα, με ασφαλή και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία να δώσει λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας ανεξαρτήτως μοντέλου και σε πολύ προσιτές τιμές. Λειτουργούμε γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις. Τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και σεβόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές μας σε προσιτά για την εποχή επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ειδικός στο να δίνω συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας και λειτουργώ άμεσα, με επαγγελματισμό και σεβασμό στις ανάγκες σας.. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό μου δίνω αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο. Διαθέτω μεγάλο αριθμό πελατών που καθημερινά μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου. Φροντίζω να λειτουργώ με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και προσφέρω υπηρεσίες επαγγελματικές και εξατομικευμένες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Συνδυάζω λειτουργικά αποτελέσματα με χαμηλές τιμές και συμφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMEST ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ομάδα μας διαθέτει προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία που δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας άμεσα και με υπευθυνότητα απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Με το κάλεσμά σας οι τεχνικοί μας εξετάζουν το πρόβλημά σας επιλέγουν για εσάς τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Διαθέτουμε εξοπλισμό που ανανεώνεται χρόνο με τον χρόνο για να ανταποκρίνεται σε όλα τα μοντέλα, αλλά και υλικά υψηλής αντοχής στο χρόνο. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα των συνεργατών μας με αγάπη και μεράκι για την δουλειά μας και παραδίδουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα που διακρίνονται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εγγυημένες λύσεις σε πολύ χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BERSON - ΑΦΟΙ Κ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναλάβουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας με υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και προτείνουμε λύσεις που να είναι προς το συμφέρον σας. Έχουμε αντιμετωπίσει στην πορεία της καριέρας μας πολύ δύσκολες περιπτώσεις και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με την εταιρεία μας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα εξυπηρέτηση και εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΠΟΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας άμεσα με γνώμονας τις ανάγκες σας για άμεση και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χρόνο και χρησιμοποιώ ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που δεν θα σας απογοητεύσουν. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα μοντέλα όλων των εταιρειών. Η συνέπεια, η ευγένεια και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια τουςΣτοχεύουμε στη παροχή υπηρεσιών με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες του πελάτη και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS TOTAL SERVICE - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην επισκευή και sτην εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε όποια σχετική εργασία μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους, κατασκευαστικής εταιρείας και δυσκολίας και την ολοκληρώνουμε με επαγγελματισμό. Σεβόμαστε τις ανάγκες,τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη μας και λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος! Συνδυάζουμε χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συμφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE Α.Ε. - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας και είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλα σας τα αιτήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν σε αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα εργασιών με εξοπλισμό και ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και τους προσφέρουν μακροζωία. Βρισκόμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXNIKOI ATTIKIS - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης του στεγνωτηρίου σας και ολοκληρώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία την εργασία που της ανατίθεται, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και δυσκολίας εργασίας. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι χαμηλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ενός ποιοτικού και επαγγελματικού αποτελέσματος στον χώρο σας.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνδυασμένα με φιλικές τιμές μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις την στιγμή που το επιθυμείτε, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Στεγνωτηρίου Καλλιθέα - Οι 15 καλύτεροι