15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή του ψυγείου


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής οικιακών ψυγείων. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SPEED-SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές οικιακών ψυγείων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Η θητεία μας, χαρακτηριζόμενη ως ιδιαίτερα επιτυχημένη, δύναται να σας εγγυηθεί την λειτουργία των μηχανημάτων αλλά και την αποπεράτωση κάθε είδους έργου, καθώς και τη μετέπειτα συντήρηση από δικά μας έμπειρα συνεργεία. Λειτουργούμε άμεσα και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΛΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής του οικιακού σας ψυγείου, με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση.Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και στην ικανοποίηση του πελάτη, από την παρεχόμενη υπηρεσία. Οι τιμές μου είναι προσιτές και ολοκληρώνω τα έργα γρήγορα και εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.Προτιμήστε με, για να σας προσφέρω εξατομικευμένη υπηρεσία και μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος τεχνίτης και μπορώ να αναλάβω με επιτυχία κάθε έργο εγκατάστασης και επισκευής οικιακού ψυγείου.Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, μέσα από την παροχή ενός άρτιου και επαγγελματικού αποτελέσματος.Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, στην ικανοποίηση των αναγκών και στην ασφάλεια του πελάτη.Οι τιμές μου είναι προσιτές και το αποτέλεσμα της δουλειάς μου επαγγελματικό και ολοκληρωμένο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οικιακό σας ψυγείο.Λειτουργώ με επαγγελματισμό, διακρίνομαι για την ποιότητα των εργασιών μου και θέτω τις ανάγκες του πελάτη, προτεραιότητά μου. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Στέλλα Ρούμπου και προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προσιτές τιμές. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία δίνουν εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαι τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της επισκευής οικιακών συσκευών και εξειδικεύομαι στις επισκευές οικιακών ψυγείων, κάθε μάρκας και τύπου. Η ικανοποίηση του πελάτη και η ποιοτική και επαγγελματική εργασία, είναι προτεραιότητά μου. Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια, στην ασφάλεια και στην λειτουργικότητα της κάθε συσκευής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXNIKOI ATTIKIS - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης του οικιακού σας ψυγείου και ολοκληρώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία την εργασία που της ανατίθεται. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι χαμηλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ενός ποιοτικού και επαγγελματικού αποτελέσματος στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις την στιγμή που το επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία να δώσει λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου ανεξαρτήτως μοντέλου και σε πολύ προσιτές τιμές. Λειτουργούμε γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης οικιακού ψυγείου για αρκετά χρόνια και έχω αναπτύξει πιστό και ικανοποιημένο πελατολόγιο.Στόχος μου είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας, που συμφωνεί με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της συσκευής του. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ασχολούμαι με την εγκατάσταση και επισκευή οικιακών ψυγείων,στον χώρο σας.Διαθέτω εμπειρία, τεχνογνωσία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και πάνω από όλα μεράκι για δουλειά.Τηρώ τα προσυμφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα με τον πελάτη και φροντίζω για την παροχή ανώτερης και επαγγελματικής λύσης στο πρόβλημά του. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΤΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Επισκευάζω οικιακές συσκευές παντός τύπου, με εξειδίκευση στα οικιακά ψυγεία. Στόχος μου είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά!Χαρακτηριζόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση και για την επίλυση των προβλημάτων σας εντός χρονοδιαγράμματος.Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή ανώτερης προσφερόμενης υπηρεσίας.Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ως έμπειρος ψυκτικός, μπορώ να σας λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Τα αποτελέσματα της εργασίας μου είναι μόνιμα και ολοκληρωμένα. Θέτω τις ανάγκες του πελάτη προτεραιότητά του και αφουγκράζομαι στο μέγιστο τις προτιμήσεις του. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ολοκλήρωση του έργου γίνεται πάντα εντός χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ψυγείου Καλλιθέα - 15 επαγγελματίες για εγκατάσταση ψυγείου