15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλυντηρίου Ρούχων Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής πλυντηρίων ρούχων. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Εξυπηρετώ ανά πάσα στιγμή όλα τα μοντέλα των εταιρειών και εξασφαλίζω λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας. Είμαι η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SPEED-SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές πλυντηρίων ρούχων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εγγυόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε της ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας δουλειά και θα βρεθούμε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε! Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Γιάννης Λούβρος, έμπειρος επαγγελματίας για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Μιχαήλ Κρεμμυδάς και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και της εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα, οργάνωση και δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο σεβασμό του χρόνου και του χώρου του πελάτη μου. Επιδιώκω να αναπτύσσω σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου τους οποίους θεωρώ ως την καλύτερη διαφήμισή μου. Σκοπός μου είναι η πλήρης ικανοποίησή τους τόσο με το επίπεδο των υπηρεσιών όσο και με τις τιμές μου. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε και αρκεί μία μόνο δοκιμή για να το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS TOTAL SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Επιδιώκουμε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας και να εξασφαλίσουμε για εκείνους λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά μας και εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συμφέρουμε. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτω μεγάλη πείρα και εγγυημένης ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ μου δίνουν αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά που ικανοποιούν τους πελάτες μου. Στοχεύω στην πλήρη ευχαρίστησή σας και στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης. Με διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην εργασία μου. Προσέχω ιδιαίτερα τα υλικά που χρησιμοποιώ γιατί για μένα προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σεβόμενος τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE Α.Ε. - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν σε αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εγγυόμαστε ότι θα παρέχουμε αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις. Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα εργασιών με εξοπλισμό και ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και τους προσφέρουν μακροζωία. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να σας παρέχουμε τα πλυντήρια ρούχων που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXNIKOI ATTIKIS - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης του πλυντηρίου ρούχων σας και ολοκληρώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία την εργασία που της ανατίθεται. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι χαμηλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ενός ποιοτικού και επαγγελματικού αποτελέσματος στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις την στιγμή που το επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και της εγκατάστασης του πλυντηρίου ρούχων σας, έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Τα στοιχεία που με διακρίνουν είναι η υπευθυνότητα, η οργάνωση και δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο σεβασμό του χρόνου και του χώρου του πελάτη μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Είμαστε ειδικοί στην εύρεση λύσεων που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και φροντίζουμε να είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα μοντέλα συσκευών ώστε να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των επιθυμιών των πελατών μας. Είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε! Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας καθημερινά ασχολείται με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν την συσκευή σας και της προσφέρουν λειτουργικότητα και μακροζωία. Η πείρα , η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητά μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας με στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEXNIKOI ATTIKIS - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης του πλυντηρίου ρούχων σας και ολοκληρώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία την εργασία που της ανατίθεται. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι χαμηλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ενός ποιοτικού και επαγγελματικού αποτελέσματος στον χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε για εσάς εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΜΑΤΑΣ Β & ΣΙΑ ΟΕ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην επιχείρηση μου, αναλαμβάνουμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας, Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων πολλά χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Οι συνεργάτες μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μας εξασφαλίζουν ανταλλακτικά που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μοντέλων των εταιρειών. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Γεώργιος Αξιομακάρου και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας ανά πάσα στιγμή το χρειαστείτε. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου και ανανεώνω τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά μου για να μπορώ να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Σκοπός μου είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας, που συμφωνεί με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της συσκευής του. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Στέλλα Ρούμπου και προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προσιτές τιμές. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία δίνουν εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι έτοιμος καθημερινά να σας εξυπηρετήσω και να παρέχω εξειδικευμένες λύσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων Καλλιθέα  - 15 Επαγγελματίες