15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης κουζίνας αλλά και επισκευής φούρνου. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μου και καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφύγω την αντικατάσταση των ακριβών εξαρτημάτων ενός μηχανήματος, προσφέροντας τη βέλτιστη λύση στους πελάτες μου. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις συσκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σαφέτης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας και φούρνου, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Λούβρος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνω την επισκευή του φούρνου και την εγκατάσταση της κουζίνας σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η παροχή υπηρεσιών, ανώτερης ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμένα πάντοτε μια πρόκληση που με κινητοποιεί να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και για να παραμένω η πρώτη επιλογή στο μυαλό των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας και προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προσιτές τιμές. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία δίνουν εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα εργασιών. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας είναι το πλήρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο μας, που μας εμπιστεύεται κάθε εργασία του. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία να δώσει λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας ανεξαρτήτως μοντέλου και σε πολύ προσιτές τιμές. Λειτουργούμε γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις. Τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και σεβόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές μας σε προσιτά για την εποχή επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS TOTAL SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην ανάγκη σας για επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, είμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε κάθε σας πρόβλημα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας της εργασίας. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών και η εργασία μας διακρίνεται από ασφάλεια, προσφέροντας πάντα λειτουργικές και μόνιμες λύσεις. Συνδυάζουμε χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συμφέρουμε! Είμαστε οι πιο έμπειροι και κατάλληλοι επαγγελματίες για την εργασία επισκευής και εγκατάστασης κουζίνας και φούρνου, που θέλετε να εκτελέσετε στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρος και άρτια καταρτισμένος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης κουζινών και φούρνων για αρκετά χρόνια και έχω αναπτύξει πιστό και ικανοποιημένο πελατολόγιο.Στόχος μου είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας, που συμφωνεί με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της συσκευής του. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η απόλυτη ικανοποίησή σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μου, αλλά και από τις προσιτές μου τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BERSON ΑΦΟΙ Κ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας εργασίες που αφορούν την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας, άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα, αντιμετωπίζετε. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Είμαστε η πρώτη σας επιλογή στην επισκευή της κουζίνας γιατί δεν παραδίδουμε μόνο ποιοτικά αποτελέσματα, αλλά διαθέτουμε και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PF SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε πείρα και γνώση να αντιμετωπίσουμε και τις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Καλύπτουμε μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, διαθέτουμε πληθώρα ανταλλακτικών, αξιοπιστία και τεχνογνωσία. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας καθιστούν την ιδανική λύση για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Συνδυάζουμε προσιτές τιμές με τεχνικούς που τους διακρίνει η ευγένεια και η αποτελεσματικότητα. Προτιμήστε μας και θα σας κάνουμε να μας εμπιστευθείτε όλες τις σχετικές σας εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE Α.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλα σας τα αιτήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν σε αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα εργασιών με εξοπλισμό και ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και τους προσφέρουν μακροζωία. Βρισκόμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMEST ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από τεχνικούς που με μεράκι και αγάπη για την δουλειά τους δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων μοντέλων, προσφέρουμε λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια, προσφέρουμε ασφαλείς και λειτουργικές λύσεις, ανώτερης ποιότητας. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές! Προτιμήστε μαςε και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με υπευθυνότητα και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Είμαστε ειδικοί στην εύρεση λύσεων που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και φροντίζουμε να είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα μοντέλα συσκευών ώστε να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε, προσφέροντας πάντα εξατομικευμένες προτάσεις, που συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΠΟΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων και πεπειραμένων τεχνικών, έτοιμη να αναλάβει την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και προτείνουμε λύσεις που είναι προς το συμφέρον του πελάτη. Πάντα λειτουργούμε σεβόμενοι το χώρο, τον χρόνο σας και την ιδιαιτερότητα της εκάστοτε περίπτωσης. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Ανταποκρινόμαστε σε όλα τα μοντέλα χωρίς δυσκολία και καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα σχετικών εργασιών. Επιλέξτε μας και η τιμή δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΟΨΥΚΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ Γ. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις δίνει τις πιο έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. εύκολα και οικονομικά. Με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση των αναγκών σας αντιμετωπίζουμε κάθε μοντέλο και προτείνουμε συμφέρουσες και μακροχρόνιες λύσεις. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας. Οι κουζίνες που επισκευάζουμε και εγκαθιστούμε είναι λειτουργικές και ασφαλής και οι πελάτες μας πιστοί και απόλυτα ικανοποιημένοι! Στοχεύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και σε μόνιμες σχέσης συνεργασίας! Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του κάθε χώρου και της εκάστοτε περίπτωσης. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο! Είμαστε η κατάλληλη λύση για μόνιμη, ασφαλή και λειτουργική εργασία, που ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ