12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone


i-Cell - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκριθούμε αξιόπιστα σε κάθε σας ανάγκη. Αρχή μας είναι η πλήρης και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη , με προτάσεις και λύσεις που τον βοηθούν να εκμεταλλευτεί οικονομικά την σύγχρονη τεχνολογία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PDS Electronics Κινητη τηλεφωνια - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία, PDS Electronics, δραστηριοποιείται στον χώρο επισκευής κινητού τηλεφώνου ή tablet. Εξειδικευόμαστε στον κλάδο των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών από το 1993 και το προσωπικό μας, αποτελείται από άριστα καταρτισμένους στο αντικείμενο τεχνικούς, που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε επισκευή υπεύθυνα και με συνέπεια. Επισκευάζουμε κάθε τύπο συσκευής γρήγορα και αποτελεσματικά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Αυγουστής Μπουρτζόνης - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η Dr. Phone, αναλαμβάνει την επισκευή του smartphone κινητού αλλά και του tablet σας. Η εταιρεία είναι γνωστή για την εξειδίκευση της στον χώρο επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς, με υψηλή εξειδίκευση οι οποίοι με μεράκι και συνέπεια επιμελούνται την επισκευή κάθε συσκευής, ακόμη κι εκείνης που θεωρείται δύσκολη. Αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα για γρήγορη επίλυση των θεμάτων σας και εγγυόμαστε άμεση εξυπηρέτηση. Διακρινόμαστε, γιατί επιλύουμε γρήγορα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BOSCH CAR MULTIMEDIA - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στις Επισκευές Κινητών και smartphone με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που δίνει πλήρως λειτουργικές λύσεις. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, την γρήγορη και ασφαλή εκτίμηση της βλάβης και την ταχύτατη επισκευή της, εγγυημένα, υπεύθυνα. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με αποτελέσματα λειτουργικά και εντυπωσιακά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NET PHONE - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές κινητών τύπου smartphone αλλά και tablet. Βρισκόμαστε στον χώρο του σέρβις κινητών τηλεφώνων και δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα της επισκευής, την εμπειρία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το χώρο σας και να σας την επιστρέψουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SANYOCOM - ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην SANYOCOM παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για πολλά χρόνια. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί επισκευάζουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PDS ELECTRONICS - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε σε επιφυλακή να αναλάβουμε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε την επισκευή του κινητού ή του smartphone άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών, εξυπηρετώντας άμεσα και με ταχύτατα αποτελέσματα. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNIVOX ΕΠΕ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε μια έμπειρη ομάδα ανθρώπων που αναλαμβάνουμε να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του κινητού ή του smartphone σας άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών, εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες με σεβασμό στον χρόνο του πελάτη και έχοντας στο νου το πόσο σημαντικό είναι να παραλάβει γρήγορα μια λειτουργική συσκευή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMARTREPAIR. GR - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο εμπορίας και επισκευής κινητών τηλεφώνων και smartphone αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας η ικανοποίηση των πελατών μας και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας, οι προσιτές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε. - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Στην επιχείρησή μας επισκευάζουμε όλα τα κινητά και τα smartphones άμεσα και αποτελεσματικά. Όποιο και να είναι το πρόβλημα εκτελούμε την επισκευή με γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Η ομάδα μας διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα μοντέλα συσκευών με ευκολία. Παρέχουμε και την επισκευή στο χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με οικονομικές τιμές και λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην επισκευή κινητού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DESOUKI H MOHAMED - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν μας χρειάζεστε στην επισκευή του κινητού ή του smartphone σας άμεσα και οικονομικά. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με αποτελέσματα εντυπωσιακά και συσκευές απόλυτα λειτουργικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας, με την πολυετή της εμπειρία και το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει καθημερινά και οικονομικά να δώσει λύσεις στην επισκευή του κινητού ή του smartphone σας με εγγυημένα αποτελέσματα. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για μία πληθώρα υπηρεσιών επαγγελματικών επισκευών και τεχνικής υποστήριξης. Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε όλα τα μοντέλα δίνοντας απόλυτα λειτουργικές λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κινητού Καλλιθέα - 12 επαγγελματίες για smartphone
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…