15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για αυτή την επισκευή


ΣΤΕΛΛΑ ΡΟΥΜΠΟΥ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Στέλλα Ρούμπου και προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προσιτές τιμές. Οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία δίνουν εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες. Τα ανταλλακτικά μου τα προμηθεύομαι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου γιατί επιθυμώ τα αποτελέσματα της εργασίας μου να είναι διαχρονικά. Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και οι πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OLDJOHN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε εργασίες επισκευής ηλεκτρικής σκούπας άμεσα και υπεύθυνα. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα, τα έργα μας να αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στον πελάτη. Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα και ενσωματώνουν νέες μεθόδους και λύσεις με μοναδικό στόχο να παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία να δώσει λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή της ηλεκτρικής σκούπας, ανεξαρτήτως μοντέλου και σε πολύ προσιτές τιμές. Λειτουργούμε γρήγορα και υπεύθυνα, ενώ χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις. Προσδοκούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Μοναδικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή τους. Στεκόμαστε δίπλα σας ακόμη και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ASTRA SERVICE, αναλαμβάνει την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών και οι τιμές μας ιδιαίτερα χαμηλές. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και την επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων που μας βοηθούν να εξελισσόμαστε και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BERSON - ΑΦΟΙ Κ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναλάβουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και προτείνουμε λύσεις που να είναι προς το συμφέρον σας. Έχουμε αντιμετωπίσει στην πορεία της καριέρας μας πολύ δύσκολες περιπτώσεις και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με την εταιρεία μας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα εξυπηρέτηση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Είμαστε ειδικοί στην εύρεση λύσεων που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και φροντίζουμε να είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα μοντέλα συσκευών ώστε να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να εξασφαλίζουμε λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας στόχος είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Μιχαήλ Κρεμμυδάς και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής της ηλεκτρικής σας σκούπας έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα, οργάνωση και δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο σεβασμό του χρόνου και του χώρου του πελάτη μου. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου και τις ιδιαίτερα χαμηλές μου τιμές. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΠΟΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χρόνο και χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που δεν θα σας απογοητεύσουν. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα μοντέλα όλων των εταιρειών. Η συνέπεια, η ευγένεια και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια τους. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε η εγγυημένης λύση στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Αξιομακάρου Γεώργιος και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της επισκευής της ηλεκτρικής σας σκούπας για αρκετά χρόνια και έχω αναπτύξει πιστό και ικανοποιημένο πελατολόγιο. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και επιδιώκω να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου για να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε επισκευή. Στόχος μου είναι η παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας, που συμφωνεί με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της συσκευής του. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και με οικονομικές τιμές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMEST ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ομάδα μας διαθέτει προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία που δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Με το κάλεσμά σας οι τεχνικοί μας εξετάζουν το πρόβλημά σας επιλέγουν για εσάς τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που ανανεώνεται χρόνο με τον χρόνο για να ανταποκρίνεται σε όλα τα μοντέλα με υλικά υψηλής αντοχής στο χρόνο. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται καθημερινά επάνω στις εξελίξεις στον τομέα τους και ενσωματώνουν νέες τεχνικές και μεθόδους που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες. Περιμένουμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα με ασυναγώνιστες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εγγυημένες λύσεις σε πολύ χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEMKO Ltd - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ομάδα μας διαθέτει συνεργάτες που δίνουν εξειδικευμένες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις με μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Οι μέθοδοι και οι τακτικές που χρησιμοποιούμε ανταποκρίνονται σε κάθε σας πρόβλημα και εξασφαλίζουν την πλήρη λειτουργικότητα της σκούπας σας. Στοχεύουμε σε παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και όλα αυτά σε τιμές ιδιαίτερα χαμηλές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αντιμετωπίσουμε το κάθε σας πρόβλημα με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εμπιστευεθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να εξελισσόμαστε ως επαγγελματίες και να ενημερωνόμαστε για τα νέα μοντέλα των εταιρειών. Τα ανταλλακτικά μου διαθέτουμε μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και σε ευχαριστημένους πελάτες. Ανά πάσα στιγμή είμαι έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ονομάζομαι Κρεμμύδας Μιχαήλ και είμαι ειδικός στο να δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία που σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό μου δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχω ένα μεγάλο αριθμό πελατών που καθημερινά μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου. Φροντίζω να λειτουργώ με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Συνδυάζω λειτουργικά αποτελέσματα με χαμηλές τιμές και συμφέρω. Οι υπηρεσίες μου μέρα με την μέρα εξελίσσονται για να ακολουθούν τις εξελίξεις του χώρου. Περιμένω να προτείνω άμεσες και λειτουργικές λύσεις με μοναδικό σκοπό την ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΑΚΗΣ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Ιωάννης Ψαλτάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης ηλεκτρικής σκούπας. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου και οι ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές είναι τα στοιχεία που με ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μου. Στοχεύω σε πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μου. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη μου. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Ειδικεύομαι στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η μεγάλη πείρα που διαθέτω και τα εγγυημένης ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ μου δίνουν αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά που ικανοποιούν τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η πλήρης ευχαρίστησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας Καλλιθέα