15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Διαθέτουμε την πείρα και το προσωπικό να φέρουμε εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας καθημερινά. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SERVICE Ε.Π.Ε. - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Δίνουμε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις στις επισκευές μικροσυσκευών με εξαιρετικά αποτελέσματα για όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου. Η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας, όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση Ποιότητας - Χρόνου - Τιμής, για μια ΑΡΙΣΤΗ επισκευή. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αρκεί να επιλέξτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας και παρέχω άμεσες και οικονομικές λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την αίσθηση που θα έχει ο χώρος σας έπειτα από την εργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OLDJOHN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε την επισκευή της αγαπημένης σας μικροσυσκευής. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα, τα έργα μας να αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στον πελάτη. Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα και ενσωματώνουν νέες μεθόδους και λύσεις με μοναδικό στόχο να παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ASTRA SERVICE, αναλαμβάνει την επισκευή των μικροσυσκευών σας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και την επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων που μας βοηθούν να εξελισσόμαστε και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι τεχνικοί μας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους μπορούν να φέρουν εις πέρας παντός τύπου εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρη την Αττική, εντός 24 ωρών. Η επιθυμία μας για το μέγιστο επίπεδο ποιότητας τεκμηριώνεται και από την απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητος, το οποίο επιβεβαιώνει την οργανωμένη και συστηματική εργασία που παράγεται καθημερινά. Η έμπειροι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν για εσάς μακροχρόνια αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια χαρακτήρα και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Περιμένουμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROSERVICES ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για επισκευή μικροσυσκευών άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι: επισκευάζει ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικά πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικά πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, απορροφητήρες, φούρνους μικροκυμάτων.Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής των μικροσυσκευών σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE Α.Ε. - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρισκόμαστε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Στόχος μου είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου και η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PF SERVICE - ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Η ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε είναι υψηλή και ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και εγγυόμαστε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στους πελάτες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και από τις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Γεώργιος Αξιομακάρου και παρέχω εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις σε παντός είδους εργασίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας. Με την ομάδα μου όλα αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε στην ποιότητα εργασίας και στις γνώσεις επισκευής των συσκευών, κατορθώνοντας να είμαστε πάντοτε ενήμεροι για καθετί νέο. Η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η οργάνωση της εταιρείας μας, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εσωτερική οργάνωση, αλλά και στη σωστή επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNOCENTER - ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαστε στην διάθεσή σας να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για πολλά χρόνια, ειδικευόμαστε, με συνέπεια και ευθύνη, στις επισκευές οικιακών συσκευών όλων των τύπων.Διαθέτουμε το προσωπικό και τα ανταλλακτικά να παρέχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντί τους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι επαγγελματίας και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η επιχείρησή μου διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο 160 Εξουσιοδοτημένων Τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διαρκής και άμεση εκπαίδευση και υποστήριξη του δικτύου μας, όπως και η προμήθεια αυθεντικών ανταλλακτικών, εγγυάται αποτελεσματική υποστήριξη και απόλυτη ποιότητα. Εκτός από ικανότητα και εμπιστοσύνη, το δίκτυό μας προσφέρει Επεκτάσεις Εγγύησης, επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης συσκευών και αξεσουάρ, πιστοποιημένα για χρήση με τα προϊόντα μας. Στόχος μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΑΚΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης για τις μικροσυσκευές σας. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα, αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη μου. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας. Αξιοπιστία και οργάνωση είναι τα στοιχεία που με διαφοροποιούν. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Επιλέξτε με για μόνιμο και λειτουργικό αποτέλεσμα των οικιακών σας συσκευών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPEED SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η επιχείρησή μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή μικροσυσκευών και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Παρέχουμε την πολυετή πείρα και εγγύηση ενός αδειούχου τεχνικού και έμπιστου επαγγελματία. Ο εξοπλισμός μας εξασφαλίζει την λειτουργικότητα κάθε συσκευής ανεξαρτήτως μοντέλου.Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ