3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


OLDJOHN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε την επισκευή της αγαπημένης σας μικροσυσκευής. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα, τα έργα μας να αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΑΚΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης για τις μικροσυσκευές σας. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ASTRA SERVICE, αναλαμβάνει την επισκευή των μικροσυσκευών σας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ