3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Καλλιθέα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ORHEE BEINOGLOU - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών, που χρειάζεστε. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Συνεργαζόμαστε με τις πιο ισχυρές παγκόσμιες εταιρείες, ούτως ώστε οι διεθνείς μεταφορές σας να ολοκληρώνονται, άμεσα με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DARDOUMAS GROUP - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα τελευταία χρόνια, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Διακρινόμαστε από συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και οργάνωση, ενώ λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας, γιατί λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROTRANSPORTS ΕΠΕ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο, μόνιμο, προσωπικό που σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, εγγυάται σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Χαρακτηριζόμαστε από τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τον σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μας.Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας, θα χειριστούν τις ανάγκες σας από την αρχή μέχρι το τέλος με την προσωπική απαιτούμενη φροντίδα και προσοχή.Καταλαβαίνουμε ότι τα υπάρχοντά σας είναι ο «θησαυρός» σας, για το λόγο αυτό προσπαθούμε να τους παρέχουμε «βασιλική μεταχείριση» σε κάθε κίνηση, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι εσείς μας αναθέσατε τους θησαυρούς της ζωής σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Καλλιθέα