3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Νατάσα Γεωργιουδάκη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας. Όλα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταυρούλα Λαντζούνη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας διατροφολόγος, διαιτολόγος και εργάζομαι σε σύγχρονο, επιστημονικό κέντρο Διατροφής και Διαιτολογίας. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η ξεχωριστή αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και η παροχή πρακτικών διαιτητικών συμβουλών που παρέχω. Καθ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας έχετε προσωπική παρακολούθηση από τη διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη. Πρωταρχικός μου στόχος η επίτευξη και διατήρηση επιθυμητού αποτελέσματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΡΑΛΙΔΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

To διαιτολογικό μου γραφείο είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Διατροφής και Διαιτολογίας που προσφέρει εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη με σκοπό να προάγει την υγεία για την απόκτηση ενός ιδανικού σωματικού βάρους, αλλά και για να δώσει εξατομικευμένες συμβουλές σε ασθενείς που πάσχουν από παθολογικά νοσήματα με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο. Η οργάνωση και εξειδίκευση των υπηρεσιών μας είναι επιβεβλημένη, καθώς υποστηρίζεται ποιοτικά από τη δράση του πτυχιούχου διαιτολόγου – διατροφολόγου μας και διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό ένα σωστό και επιστημονικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Καλλιθέα - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι