3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Ζαχαρίας Τερζάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Αναλαμβάνουμε την ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας, αλλά και επιμέρους τμημάτων όπως μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο καθώς και την ολική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, γραφείου ή καταστήματος. Με γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και εφαρμογή των νέων υλικών και συστημάτων δόμησης εξασφαλίζουμε πάντα για εσάς το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, οικονομικά και αξιόπιστα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Κεσκίνογλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η τεχνική εταιρεία LENICON (Ελ. Κεσκίνογλου) αναλαμβάνει εργασίες για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη στον χώρο της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας. Απαρτίζεται από μηχανολόγους μηχανικούς που διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς μέσω συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και την ικανοποίηση των απαιτήσεων του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Καλογιάννης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου και των εσωτερικών χώρων, κατοικιών αλλά και εργασιακών. Διατηρώ συνεργείο που αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, και δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η εντιμότητα απέναντι στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Καλλιθέα - 3 επαγγελματίες για ανακαινίσεις