Ελαιοχρωματιστές Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι καλύτερες συμβουλές από επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές για το βάψιμο του σπιτιού σου

Πήρες απόφαση ότι το σπίτι σου χρειάζεται βάψιμο, αλλά έχεις χαθεί στα ατελείωτα χρωματολόγια; Οι επιλογές είναι πολλές και είναι λογικό να μπερδεύεσαι. Με μια σωστή καθοδήγηση από εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές και τις κατάλληλες συμβουλές, θα έχεις το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί.

Το βάψιμο του σπιτιού σου, είναι μια περίπλοκη διαδικασία κυρίως λόγω των αμέτρητων επιλογών που υπάρχουν. Οι αποχρώσεις είναι τόσες πολλές και μερικές φορές τόσο κοντινές μεταξύ τους που η η πιθανότητα να καταλήξεις κάπου μοιάζει αδύνατη.

Επειδή όλοι έχουμε βρεθεί ή θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση, μιλήσαμε με τους καλύτερους ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές στο βάψιμο σπιτιού.

Πριν από τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού

Πριν αρχίσει ένας ελαιοχρωματισμός καλό είναι να τοποθετείται νάιλον και χαρτί στους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες βαψίματος. Ακόμη, τοποθετείται αυτοκόλλητη στις κάσες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ώστε να μην βαφούν.

Απαραίτητα εργαλεία για το βάψιμο των τοίχων είναι οι σπάτουλες και τα ρολά ώστε να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Οι εργασίες ελαιοχρωματισμού ειδικά όταν γίνονται στο πλαίσιο μία ανακαίνισης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, πρέπει να ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται, προϋποθέτουν τον καθαρισμό των χώρων και ολοκληρώνονται εφόσον το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και ποιοτικό.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες τεχνοτροπίες στους τοίχους σου, καλό θα ήταν να ζητήσεις την επαγγελματική συμβουλή ενός ελαιοχρωματιστή ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Περιόρισε τα έντονα χρώματα σε μικρές επιφάνειες ή σε μερικές κολώνες.

Αν είσαι λάτρης των έντονων αποχρώσεων, ίσως πρέπει να βάλεις ένα μέτρο στις επιλογές σου. Εξειδικευμένοι μπογιατζήδες υποστηρίζουν ότι τα δυνατά χρώματα πρέπει να προτιμώνται σε μικρές περιοχές για να μην κουράζουν και αυξάνουν την ένταση στο χώρο. Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, διαθέτουν μεγάλο χρωματολόγιο για να επιλέξεις για τον χώρο σου.

Βεβαιώσου ότι βλέπεις το πραγματικό χρώμα.

Πριν καταλήξεις στο χρώμα που θα βάψεις το σπίτι σου έλεγξε ότι είσαι σίγουρη για το πώς φαίνεται. Το αληθινό χρώμα φαίνεται μόνο κάτω από φυσικό φως και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις.

Σε διαφορετικά δωμάτια, ταιριάζουν διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις και οι επαγγελματίες διακοσμητές ή ελαιοχρωματιστές, μπορούν να σου δώσουν δημιουργικές και πρωτότυπες επιλογές που θα αναδείξουν τον χώρο σου και την διακόσμησή του.

Επέλεξε μια παλέτα κοντινών χρωμάτων.

Μπορεί να σου αρέσουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και είναι φυσικό να θες να τις χρησιμοποιήσεις όλες. Οι ελαιοχρωματιστές, ωστόσο, συνιστούν να μην επιλέγεις πολύ διαφορετικά χρώματα για κάθε δωμάτιο, καθώς έτσι χάνεται η αρμονία και η συνοχή. Οι βασικές επιλογές στα χρώματα, περιλαμβάνουν τα ακρυλικά και τα πλαστικά χρώματα.

Που εφαρμόζονται τα ακρυλικά χρώματα;

Τα ακρυλικά χρώματα, εφαρμόζονται σε τοιχία, ταβάνια από μπετόν, σε μάνδρες και όπου αλλού απαιτείται εξομάλυνση των επιφανειών του μπετόν. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθένα και οι έμπειροι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μπορούν αναλάβουν τις εργασίες βαψίματος άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα ακρυλικά χρώματα, συνήθως χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς τοίχους, αραιώνονται με την χρήση νερού όμως έπειτα από το στέγνωμα, διαθέτουν μεγάλες αντοχές στον νερό και δεν επηρεάζονται.

Που εφαρμόζονται τα πλαστικά χρώματα;

Τα πλαστικά χρώματα, συνήθως χρησιμοποιούνται σε τοίχους που δεν χρειάζονται σπατουλάρισμα στόκου. Τέτοιοι είναι, οι τοίχοι γυψοσανίδας ή τοίχοι που δεν χρησιμοποιείται στόκος όπως οι εξωτερικές επιφάνειες μιας κατοικίας ή κτιρίου γενικότερα.

Οι έμπειροι και αξιολογημένοι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο σου, να σου προτείνουν πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής λύσεις που θα σε εντυπωσιάσουν.

Καταχώρησε την εργασία σου στο douleutaras.gr και πάρε προσφορές για τιμές στους ελαιοχρωματισμούς του σπιτιού από τους καλύτερους ελαιοχρωματιστές στην περιοχή σου.

Κι αν θες να πάρεις άμεσα ιδέες για την ανακαίνιση του σπιτιού σου και τα χρώματα που θα επιλέξεις για το υπνοδωμάτιό σου θέλεις να σε εκφράζουν, δες

5 ιδανικές χρωματικές επιλογές για το υπνοδωμάτιό σου και οι συμβολισμοί τους

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ελαιοχρωματιστές για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 Αξιολόγηση
Πολύ ικανοποιημένη!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
20 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
16 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON
2 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή και τίμια συνεργασία!
Αντώνης Χατζής
6 Αξιολογήσεις
Χρειάστηκε καινούρια βρύση για το νιπτήρα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εργασία, τις τιμές και την ευγένεια!
Σχετικά άρθρα
Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.
Το βάψιμο εσωτερικών τοίχων δεν είναι μια καθόλου εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου το ύφος και το στυλ του δωματίου σου.