6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΝΤΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καισαριανή Αττική 161 21

Προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορώ να αξιολογήσω κάθε πρόβλημα και να προτείνω λύσεις οικονομικές και λειτουργικές. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η χρήση υλικών και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Σέβομαι τον χώρο του πελάτη καθώς και τον χρόνο του και στέκομαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καισαριανή Αττική 161 21

Ειδικεύομαι στην επισκευή, επιδιόρθωση βλάβης και εγκατάσταση οποιαδήποτε τύπου και μοντέλου μονάδας κλιματιστικού. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, προσιτές τιμές και επαγγελματικό αποτέλεσμα, είμαι η σίγουρη λύση για επιτυχία στο πρόβλημά σας.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για όποια εργασία επιθυμείτε να εκτελέσετε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καισαριανή Αττική 161 21

Δίνω άμεσα λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα καθώς εκπαιδεύομαι καθημερινά για να μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλους του τύπους. Έχοντας πολυετή εμπειρία μπορώ να αξιολογήσω κάθε πρόβλημα και να προτείνω λύσεις οικονομικά και λειτουργικά. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η χρήση υλικών και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Είμαι η λύση που ψάχνετε γιατί προσφέρω ένα πακέτο υπηρεσιών με ελάχιστα χρήματα και ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΤΣΙΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνω με μεγάλη επιτυχία οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή, εγκατάσταση και επιδιόρθωση των κλιματιστικών του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου.Ασχολούμαι με κάθε είδος εργασίας, τύπο και μοντέλο μονάδας κλιματισμού. Σέβομαι την ασφάλεια και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, τηρώ το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και διατηρώ προσιτές, για την εποχή, τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καισαριανή Αττική 161 21

Δίνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο διαθέτω την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα και σε οποιοδήποτε μοντέλο. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας διότι πιστεύω ότι τα χρήματα του πελάτη πρέπει να πιάνουν τόπο. Προσέχω ιδιαίτερα τον χώρο του πελάτη και σέβομαι τον χρόνο του γι'αυτό του προτείνω λύσεις που είναι άμεσες και μακροχρόνιες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΝΤΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Καισαριανή Αττική 161 21

Οι τεχνικές μου γνώσεις και η εμπειρία μου στον χώρο, μπορούν να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημά σας σχετίζεται με την επισκευή, εγκατάσταση και συντήρηση της μονάδας κλιματιστικού του χώρου σας. Διαθέτω σύγχρονα μέσα εγκατάστασης και αφήνω πάντα καθαρό το χώρο μόλις ολοκληρώσω την εργασία που μου έχει ανατεθεί. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή ολοκληρωμένου και επαγγελματικού αποτελέσματος και για άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Καισαριανή - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί