7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Μεταφορική Καισαριανής - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Η μεταφορική εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων για περισσότερο από 40 χρόνια. Τα πρώτα βήματα της εταιρείας έγιναν το 1974 και με το πέρασμα του χρόνου, οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στον τομέα της μεταφοράς, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της Μεταφορικής Καισαριανής. Η εμπειρία μας, οι σύγχρονες τεχνικές και ο εξοπλισμός, αλλά και η υπευθυνότητα και η άριστη κατάρτιση του προσωπικού μας, εγγυώνται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους μεταφορικό έργο και μετακόμιση που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, εντός και εκτός του νομού Αττικής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BARKOULAS TRANSPORTS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στις μετακομίσεις και μεταφορές παντός τύπου, εντός του νομού Αττικής και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα, και ασφάλεια, κάθε είδους μετακόμιση και μεταφορά. Διαθέτουμε μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, και ένα στόλο σύγχρονων κλειστού τύπου φορτηγών εξοπλισμένα με υδραυλικές πόρτες, στοιχεία που καταστούν πέρα για πέρα ασφαλή την μετακόμιση σας! Η πολυετή πείρα μας, καθώς και το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται τόσοι πελάτες για τις μετακομίσεις τους, αποτελούν εγγύηση για ασφαλές και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, πάντα σε προσιτές

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Λυμπέρης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου, αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές, και μπορώ να αναλάβω και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Διαθέτω σύγχρονο φορτηγό όχημα κλειστού τύπου καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία μου επιτρέπουν να φέρω εις πέρας και την πιο απαιτητική μετακόμιση. Οι υπηρεσίες μου διακρίνονται από υπευθυνότητα , επαγγελματισμό και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Λυμπέρης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου, αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές, εντός του νομού Αττικής. Διαθέτω σύγχρονο φορτηγό όχημα κλειστού τύπου καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία μου επιτρέπουν να φέρω εις πέρας και την πιο απαιτητική μετακόμιση. Οι υπηρεσίες μου διακρίνονται από υπευθυνότητα , επαγγελματισμό και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Πολυγιαννάκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταφορική Καισαριανής - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Η μεταφορική εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων για περισσότερο από 40 χρόνια. Τα πρώτα βήματα της εταιρείας έγιναν το 1974 και με το πέρασμα του χρόνου, οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στον τομέα της μεταφοράς, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της Μεταφορικής Καισαριανής. Η εμπειρία μας, οι σύγχρονες τεχνικές και ο εξοπλισμός, αλλά και η υπευθυνότητα και η άριστη κατάρτιση του προσωπικού μας, εγγυώνται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους μεταφορικό έργο, ακόμα και για επαγγελματική μεταφορά εμπορευμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BARKOULAS TRANSPORTS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στις μετακομίσεις και μεταφορές παντός τύπου, εντός του νομού Αττικής. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα, και ασφάλεια, κάθε είδους μετακόμιση και μεταφορά. Διαθέτουμε μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, και ένα στόλο σύγχρονων κλειστού τύπου φορτηγών εξοπλισμένα με υδραυλικές πόρτες, στοιχεία που καταστούν πέρα για πέρα ασφαλή την μετακόμιση σας! Η πολυετή πείρα μας, καθώς και το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται τόσοι πελάτες για τις μετακομίσεις τους, αποτελούν εγγύηση για ασφαλές και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ