20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Βασίλης Συμινής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.O.S Express - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

H SOS-EXPRESS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα καθαρισμού του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο από το 1967 με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πλήθος ικανοποιημένων πελατών. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που διαθέτουμε αποτελεί δέσμευση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που σας προσφέρουμε! Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου προσφέροντας ονειρικά αποτελέσματα σε τιμές που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Κουντουργιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ειδικεύεται στα συστήματα σκίασης και μπορώ να ολοκληρώσω και οποιαδήποτε εργασία, που σχετίζεται με την τοποθέτηση πέργκολας, στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και την υψηλή αισθητική. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψουμε για την ιδανικότερη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Κουντουργιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ειδικεύεται στα συστήματα σκίασης και μπορώ να ολοκληρώσω και οποιαδήποτε εργασία, που σχετίζεται με την τοποθέτηση τέντας στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και την υψηλή αισθητική. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψουμε για την ιδανικότερη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε η λύση για τις εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή της σκεπής σας, που χρειάζεστε. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας με υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Παρασκευάκος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις ελαιοχρωματισμού του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Η πολυετής εμπειρία μου με καθιστά ικανό στο να ικανοποιώ και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την υπηρεσία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FORCE GROUP - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για τοποθέτηση καγκέλων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια σε σύγχρονες κατασκευές συστημάτων αλουμινίου και θωρακισμένων θυρών.Οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MULTITHERM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή του συστήματος φυσικού αεριού του κτιρίου σας. Διαθέτω πολυετή πείρα και αντιλαμβάνομαι αμέσως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης. Χρησιμοποιώ πάντοτε ποιοτικά υλικά, ώστε τα αποτελέσματα της εργασίας μου να κρατήσουν για καιρό, χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω επιδιόρθωση. Για όλες τις μικρές εργασίες δίνεται εγγύηση ποιοτικής εργασίας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Νταφίτσας Δημήτριος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μας παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για τον ελαιοχρωματισμό και την τοποθέτηση ταπετσαρίας στον εσωτερικό χώρο σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των σχεδιασμών εσωτερικών χώρων και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τις γυψοσανίδες και τις γύψινες κατασκευές. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, τηρούμε τα προσυμφωνημένα και το χρονοδιάγραμμα, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, ενώ οι τιμές μας είναι προσιτές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα και δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CIVIL PLUS AE - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρεία μας και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους να αναλάβουμε το έργο για το πάτωμά σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΙΑΝΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Μαζί με την έμπειρη ομάδα τεχνικών μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικών εργασιών και δίνει λύσεις στα σοβατίσματα που χρειάζεστε. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να αναλάβουμε την συναρμολόγηση των επίπλων σας άμεσα και οικονομικά. Το πάθος για την τελειότητα, η συνέπεια στον πελάτη και το αίσθημα ευθύνης για την ποιοτική εργασία, αποτελούν την κύρια φιλοσοφία της επιχείρησης. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας γιατί το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα δώσει την λύση σε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σοβατίσματα άμεσα και με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, συνδυάζοντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνια συνεργασίας. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λουκάνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση της εργασίας ελαιοχρωματισμού και της τοποθέτησης ταπετσαρίας οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μου με καθιστά ικανό να εκπληρώσω και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια, οικονομικές τιμές, αξιοπιστία, έμφαση στην λεπτομέρεια, ενώ χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Παρασκευάκος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις ελαιοχρωματισμού του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Μπορώ να αναλάβω και την τοποθέτηση ταπετσαρίας στο χώρο σας. Η πολυετής εμπειρία μου με καθιστά ικανό στο να ικανοποιώ και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την υπηρεσία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την εγκατάσταση και επισκευή του συστήματος φυσικού αερίου, άμεσα και καθημερινά, επιδεικνύοντας πάντα επαγγελματισμό. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέροντας άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβουμε και θα την ολοκληρώσουμε, άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PS LIFT - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και δραστηριοποιείται στο τομέα των ανελκυστήρων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία στον τομέα μου. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.O.S Express - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

H SOS-EXPRESS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του σπιτιού σας και ασχολείται με τις τεχνικές εργασίες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την σκεπή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υδραυλικών εφαρμογών από το 1967. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε αποτελεί δέσμευση για ένα άριστο αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε όλες τις ώρες και μέρες του χρόνου, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στον χώρο σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και άρα μπορούν να αναλάβουν με επαγγελματισμό την εργασία στον χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, μόνιμα και άκρως επαγγελματικά, αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Καισαριανή