20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Βασίλης Συμινής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Κουντουργιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ειδικεύεται στα συστήματα σκίασης και μπορώ να ολοκληρώσω και οποιαδήποτε εργασία, που σχετίζεται με την τοποθέτηση τέντας στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και την υψηλή αισθητική. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψουμε για την ιδανικότερη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.O.S Express - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

H SOS-EXPRESS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα καθαρισμού του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο από το 1967 με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πλήθος ικανοποιημένων πελατών. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που διαθέτουμε αποτελεί δέσμευση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που σας προσφέρουμε! Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου προσφέροντας ονειρικά αποτελέσματα σε τιμές που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Κουντουργιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ειδικεύεται στα συστήματα σκίασης και μπορώ να ολοκληρώσω και οποιαδήποτε εργασία, που σχετίζεται με την τοποθέτηση πέργκολας, στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και την υψηλή αισθητική. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψουμε για την ιδανικότερη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων είναι μεγάλη, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FORCE GROUP - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για τοποθέτηση καγκέλων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια σε σύγχρονες κατασκευές συστημάτων αλουμινίου και θωρακισμένων θυρών.Οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Στίκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Ως έμπειρος και καταξιωμένος τεχνίτης στο χώρο αναλαμβάνω και υπηρεσίες τοποθέτησης γυψοσανίδας, παντός τύπου για οικιακούς και προσωπικούς χώρους. Χαρακτηρίζομαι για άμεση εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και ποιότητα υπηρεσίας και υλικών.Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση της εργασίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MILIONIS HOUSE - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρουμε καθημερινά εδώ και χρόνια αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση ρολλού ασφαλείας ή γκαραζόπορτας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές και διαθέτουμε ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την άριστη κατασκευή των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POLIGIANNAKIS TRANSPORTS - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει καθημερινά την συναρμολόγηση επίπλων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορώ να ολοκληρώσω με επιτυχία και επαγγελματισμό και υπηρεσίες που σχετίζονται με την συναρμολόγηση των επίπλων σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ευγένεια στον χαρακτήρα. Σέβομαι τον πελάτη εγγυώμαι ότι τα χρήματα που διαθέτει θα του εξασφαλίσουν μεταφορές υψηλών προδιαγραφών. Η τιμή για τις υπηρεσίες μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.O.S Express - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

H SOS-EXPRESS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του σπιτιού σας και ασχολείται με τις τεχνικές εργασίες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την σκεπή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υδραυλικών εφαρμογών από το 1967. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε αποτελεί δέσμευση για ένα άριστο αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε όλες τις ώρες και μέρες του χρόνου, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μπατάγιας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών και των υδραυλικών εργασιών για πολλά χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε στη διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PETSAS DESIGN FIREPLACES - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες που σχετίζονται με το τζάκι σας και τις ολοκληρώνουμε άμεσα και με επαγγελματισμό. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε η λύση στις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας με υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαι ο Νίκος Γούναρης επαγγελματίας στην επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων με εμπειρία ετών στον ενεργητικό μου. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και μπορώ να ανταποκριθώ και στις πιο δύσκολες εργασίες. Η εταιρεία, έχοντας πολυετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΕΝΤΙΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υδραυλικές βλάβες που σας ταλαιπωρούν και μπορ΄πω να ασχοληθώ και με την ενδοδαπέδια θέρμανση σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασία για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρω σε συνδυασμό με το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένω ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MULTITHERM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή του συστήματος φυσικού αεριού του κτιρίου σας. Διαθέτω πολυετή πείρα και αντιλαμβάνομαι αμέσως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης. Χρησιμοποιώ πάντοτε ποιοτικά υλικά, ώστε τα αποτελέσματα της εργασίας μου να κρατήσουν για καιρό, χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω επιδιόρθωση. Για όλες τις μικρές εργασίες δίνεται εγγύηση ποιοτικής εργασίας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.O.S Express - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

H SOS-EXPRESS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή των υδραυλικών βλαβών σας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υδραυλικών εφαρμογών από το 1967. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε αποτελεί δέσμευση για ένα άριστο αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε όλες τις ώρες και μέρες του χρόνου, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTEΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Παρέχουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην τοποθέτηση τέντας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας. Έχοντας πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στον χώρο σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και άρα μπορούν να αναλάβουν με επαγγελματισμό την εργασία στον χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, μόνιμα και άκρως επαγγελματικά, αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Καισαριανή