20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Βασίλης Συμινής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Κουντουργιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ειδικεύεται στα συστήματα σκίασης και μπορώ να ολοκληρώσω και οποιαδήποτε εργασία, που σχετίζεται με την τοποθέτηση τέντας στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και την υψηλή αισθητική. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψουμε για την ιδανικότερη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ειρήνη Κουντουργιάννη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ειδικεύεται στα συστήματα σκίασης και μπορώ να ολοκληρώσω και οποιαδήποτε εργασία, που σχετίζεται με την τοποθέτηση πέργκολας, στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και την υψηλή αισθητική. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας συμβουλέψουμε για την ιδανικότερη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.O.S Express - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

H SOS-EXPRESS, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα καθαρισμού του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο από το 1967 με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πλήθος ικανοποιημένων πελατών. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που διαθέτουμε αποτελεί δέσμευση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που σας προσφέρουμε! Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου προσφέροντας ονειρικά αποτελέσματα σε τιμές που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Φ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις περιφράξεις στον χώρο σας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και η συνέπεια που δείχνουμε προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε εργασία, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λουκάνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση της εργασίας ελαιοχρωματισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μου με καθιστά ικανό να εκπληρώσω και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια, οικονομικές τιμές, αξιοπιστία, έμφαση στην λεπτομέρεια, ενώ χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Στίκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Ως έμπειρος και καταξιωμένος τεχνίτης στο χώρο αναλαμβάνω και υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, παντός τύπου για οικιακούς και προσωπικούς χώρους. Χαρακτηρίζομαι για άμεση εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και ποιότητα υπηρεσίας και υλικών.Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση της εργασίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CIVIL PLUS AE - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρεία μας και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους να αναλάβουμε το έργο για το πάτωμά σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Κριτσωτάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει την τοποθέτηση πέργκολας στον εξωτερικό σας χώρο. Η μεγάλη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης, αλλά και πληθώρα συλλογή από διάφορες κατασκευές των καλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, μας έχουν βοηθήσει προκειμένου η εργασία που παρέχουμε στους πελάτες μας να είναι η ιδανική. Χαρακτηριζόμαστε από άρτιο αποτέλεσμα και σεβόμαστε πάντα τις ανάγκες του πελάτη. Επιλέξτε μας για μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΟΜΠΕΤΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές εργασίες περίφραξης του χώρου σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των σχεδιασμών χώρων και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασίας, είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη αλλά και η συνέπεια απέναντι στον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Στίκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Ως έμπειρος και καταξιωμένος τεχνίτης στο χώρο αναλαμβάνω υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού παντός τύπου για οικιακούς και προσωπικούς χώρους.Χαρακτηρίζομαι για άμεση εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και ποιότητα υπηρεσίας και υλικών.Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση της εργασίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Τσόκανος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Aναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες και εκσκαφές, για λογαριασμό των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών , επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα επαγγελματιών, για την σωστή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά που παραδίδουμε στους πελάτες μας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POLIGIANNAKIS TRANSPORTS - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει καθημερινά την συναρμολόγηση επίπλων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορώ να ολοκληρώσω με επιτυχία και επαγγελματισμό και υπηρεσίες που σχετίζονται με την συναρμολόγηση των επίπλων σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ευγένεια στον χαρακτήρα. Σέβομαι τον πελάτη εγγυώμαι ότι τα χρήματα που διαθέτει θα του εξασφαλίσουν μεταφορές υψηλών προδιαγραφών. Η τιμή για τις υπηρεσίες μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PETSAS DESIGN FIREPLACES - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΟΛΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε. Είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώ την πολυετή εμπειρία μου για να αντιληφθώ τις ανάγκες του και να ανταποκριθώ στις επιθυμίες του πελάτη. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την συνέπεια. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου και υπόσχομαι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Νταφίτσας Δημήτριος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η εταιρεία μας παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για τον ελαιοχρωματισμό και την τοποθέτηση ταπετσαρίας στον εσωτερικό χώρο σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των σχεδιασμών εσωτερικών χώρων και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σοβατίσματα άμεσα και με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, συνδυάζοντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνια συνεργασίας. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Ως έμπειρος υδραυλικός αναλαμβάνω την ολοκλήρωση πάσης φύσεως σχετικών εργασιών, όπως είναι και η εγκατάσταση του συστήματος φυσικού αερίου, για τον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο. Λειτουργώ άμεσα και με επαγγελματισμό, μπορώ να φέρω εις πέρας όποια εργασία μου ανατεθεί. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια, ως προς τους χρόνους παράδοσης, αλλά και από την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου και στην ολοκλήρωση εντός χρονοδιαγράμματος των έργων που αναλαμβάνω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Παρασκευάκος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις ελαιοχρωματισμού του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Μπορώ να αναλάβω και την τοποθέτηση ταπετσαρίας στο χώρο σας. Η πολυετής εμπειρία μου με καθιστά ικανό στο να ικανοποιώ και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την υπηρεσία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Καισαριανή Αττική 161 21

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στον χώρο σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και άρα μπορούν να αναλάβουν με επαγγελματισμό την εργασία στον χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, μόνιμα και άκρως επαγγελματικά, αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Καισαριανή