3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων Καισαριανή

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Δημήτριος Λυμπέρης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Καισαριανή Αττική 161 21

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου, αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές, και μπορώ να αναλάβω και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Διαθέτω σύγχρονο φορτηγό όχημα κλειστού τύπου καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία μου επιτρέπουν να φέρω εις πέρας και την πιο απαιτητική μετακόμιση. Οι υπηρεσίες μου διακρίνονται από υπευθυνότητα , επαγγελματισμό και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BARKOULAS TRANSPORTS - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαστε μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση στις μετακομίσεις και μεταφορές παντός τύπου, εντός του νομού Αττικής και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα, και ασφάλεια, κάθε είδους μετακόμιση και μεταφορά. Διαθέτουμε μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό, και ένα στόλο σύγχρονων κλειστού τύπου φορτηγών εξοπλισμένα με υδραυλικές πόρτες, στοιχεία που καταστούν πέρα για πέρα ασφαλή την μετακόμιση σας! Η πολυετή πείρα μας, καθώς και το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται τόσοι πελάτες για τις μετακομίσεις τους, αποτελούν εγγύηση για ασφαλές και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, πάντα σε προσιτές

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μεταφορική Καισαριανής - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Καισαριανή Αττική 161 21

Η μεταφορική εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων για περισσότερο από 40 χρόνια. Τα πρώτα βήματα της εταιρείας έγιναν το 1974 και με το πέρασμα του χρόνου, οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στον τομέα της μεταφοράς, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της Μεταφορικής Καισαριανής. Η εμπειρία μας, οι σύγχρονες τεχνικές και ο εξοπλισμός, αλλά και η υπευθυνότητα και η άριστη κατάρτιση του προσωπικού μας, εγγυώνται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους μεταφορικό έργο, ακόμα και για επαγγελματική μεταφορά εμπορευμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές Καισαριανή