13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ASTRA SERVICE Α.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η ASTRA SERVICE, αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαστε μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών που δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μοντέλα με άνεση και αποτελεσματικότητα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το σεβασμό των επιθυμιών του πελάτη. Προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό με προσιτές τιμές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Q-KLIMA ΨΥΚΤΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας έχοντας μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο ψυκτικό κλάδο, αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την εγκατάσταση και επιδιόρθωση του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε όλους τους τύπους και μοντέλα κλιματιστικών , χρησιμοποιούμε μόνο σύγχρονα μέσα εγκατάστασης και τηρούμε πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για παροχή επαγγελματικής και άμεσης εξυπηρέτησης στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.,

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICEONLIANE. GR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία υψηλή και χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας για να παραδίδουμε απόλυτα λειτουργικές συσκευές. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Παρέχω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού στο χώρο σας. Το επαγγελματικό αποτέλεσμα, η άμεση εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές μου θα σας εκπλήξουν θετικά. Εμπειστευτείτε μου την εργασία που θέλετε να εκτελέσετε στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαστε μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών που δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μοντέλα με άνεση και αποτελεσματικότητα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το σεβασμό των επιθυμιών του πελάτη. Προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό με προσιτές τιμές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά με εγγυημένα αποτελέσματα. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε τιμές ανταγωνιστικές . Στόχος μας η συνέπεια και ο σεβασμός στον χώρο του πελάτη και η λειτουργικότητα σε βάθος χρόνου του μοντέλου του. Αυτό το εγγυάται η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Αλαμπάνος Δημήτριος και εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά, άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και μπορώ να δώσω λύση για όλα τα μοντέλα ψυγείων γρήγορα και αποτελεσματικά. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Τα υλικά που χρησιμοποιώ όπως και ο εξοπλισμός είναι άριστης ποιότητας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας οποιαδήποτε στιγμή και με το μικρότερο κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Παπαδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο διαθέτω τεχνογνωσία και μπορώ να χειριστώ οποιουδήποτε τύπου μοντέλα με ευκολία και αποτελεσματικά. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα. Προσφέρω εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ως έμπειρος τεχνίτης στο χώρο, είμαι στην διαθεσή σας για να αναλάβω με επαγγελματισμό και εξασφαλισμένη επιτυχία οποιαδήποτε εργασία σχετική με το κλιματιστικό σας. Αναλαμβάνω επισκευές όλων των μοντέλων και ειδών κλιματιστικών της αγοράς, αλλά και τις εγκαταστάσεις τους, εντός χρονοδιαγράμματος. Επίκεντρό μου είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση του πελάτη, ενώ διατηρώ και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση όλων των αναγκών σας στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Έχουμε αποκαταστήσει με αμεσότητα και επιτυχία όλες τις δύσκολες βλάβες που αντιμετωπίσαμε. Δίνουμε την λύση σε κάθε πρόβλημά σας και θέτουμε πάντα τις πελατειακές ανάγκες, στο κέντρο της επιχείρησης και των δραστηριοτήτων μας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικό αποτέλεσμα, εντός χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου σας με ευθύνη και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συσκευών σας φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί για να μας εμπιστεύονται και οι πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ηράκλειο - 13 επαγγελματίες ψυκτικοί