3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


DOMUS TECH - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με τα πατώματα και τα δάπεδά σας, σε όλα τα στάδια από μελέτη του χώρου έως την διαμόρφωση και την ολοκλήρωσή του. Σε κάθε εργασία μας, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας, χρησιμοποιούμε τις τεχνικές μας γνώσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να ολοκληρωθεί η εργασία, επιτυχώς. Στόχος μας είναι το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης να νιώθει άνετα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POURIS BAGNO - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στα πατώματα και δάπεδα του χώρου της πολυκατοικίας σας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο. Εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο των ανακαινίσεων και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες των πελατών και της εποχής. Στόχος της είναι η επένδυση του πελάτη, να δώσει ένα όμορφο και άνετο αποτέλεσμα, που θα ταιριάζει με το σύνολο της αισθητικής του χώρου του και με την πολυκατοικία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNO PRO. M - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρία μας, στελεχώνεται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες, Πολιτικούς Μηχανικούς, τεχνίτες κτλ. εξασφαλίζοντας έτσι, ένα άριστο αποτέλεσμα από τους ειδικούς του χώρου στην φροντίδα των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα δάπεδα και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Ηράκλειο - 3 επαγγελματίες