3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Ηράκλειο

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


BETACONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Marketing

Marketing - Ηράκλειο Αττική 141 22

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για marketing εδώ και χρόνια και εγγύησή μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Προσφέρουμε λύσεις για το Brand Design και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Η εξατομίκευση αναγκών, η υψηλή ποιότητα εργασίας και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACCOUNTING SOLUTIONS AE - Marketing

Marketing - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαστε η λύση στις υπηρεσίες marketing για εταιρείες και ιδιώτες. Η ομάδα μας, περιλαμβάνει εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα social media, αυξάνοντας επιτυχώς τον τζίρο της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΛΑΡΗ - Marketing

Marketing - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Μαριάννα Χάλαρη και η επιχείρησή μου εδώ και χρόνια παρέχει υπηρεσίες marketing για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να υλοποιήσουμε προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ