3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ηράκλειο Αττική 141 22

Το ταπητοκαθαριστήριο μας, Νικόλαος Σταθόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό για πάνω από 24 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε σε μια ευρεία γκάμα εργασιών είτε πρόκειται για καθαρισμό, επιδιόρθωση αλλά και φύλαξη του χαλιού σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TAPIS D'OR - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαστε η εγγυημένη λύση που αναζητάτε στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χαρακτηριστικό μας είναι η πλήρη εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τα χαλιά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΟΕ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας καθημερινά παρέχει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο επί σειρά ετών και διαθέτουμε για εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, την πολύχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα και με έμφαση στα ποιοτικά υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Ηράκλειο