9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΔΗΜΟΤIKH ΕΠΙΧΕΙΡHΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις την επισκευή της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και αναλάβω να επισκευάσω την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και μπορώ να δώσω λύση για όλα τα μοντέλα ψυγείων γρήγορα και αποτελεσματικά. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Τα υλικά που χρησιμοποιώ όπως και ο εξοπλισμός είναι άριστης ποιότητας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας οποιαδήποτε στιγμή και με το μικρότερο κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

I CALL SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η επιχείρησή μας δίνει λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Η διαρκής επικοινωνία, η αμεσότητα και η ειλικρίνεια, με τον πελάτη, μας βοηθούν να εντοπίσουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του, ώστε να του το προσφέρουμε. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, προσοχή και υπευθυνότητα. Είμαστε σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POWER SERVICES - ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό, όποια εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι ο Παναγιώτης Καμπισιούλης και δίνω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Ανταποκρίνομαι άμεσα στις ανάγκες των πελατών μου, προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Συνδυάζω ποιότητα χαρακτήρα με ποιότητα υλικών και εξοπλισμού. Είμαι έτοιμος να δώσω λύσεις άμεσα και με μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής, άμεσα και καθημερινά, επιδεικνύοντας πάντα επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και την επιδιόρθωση και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας, προσφέροντας άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβουμε και θα την ολοκληρώσουμε, άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEMAG ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαστε η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής με απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών πολλά χρόνια και έχουμε ως βασική αρχή τον σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΒΡΙΗΛ Ι. - ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Γ. Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασής καθημερινά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τηλεοράσεις ανεξαρτήτως εταιρείας και μοντέλου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASTRA SERVICE Α.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η ASTRA SERVICE, αναλαμβάνει την επισκευή της οικιακής σας τηλεόρασης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Ηράκλειο