3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Μητσοπούλου Αναστασία Βασιλική - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Βασιλική Μητσοπούλου και δραστηριοποιούμαι στο τομέα της διατροφολογίας. Βρίσκομαι κοντά σας για να σας μάθω σχετικά με τη συντήρηση υγειών διατροιφκών συνηθειών, έτσι ώστε να σας γίνει συνήθεια ζωής η ισορροπημένη διατροφή. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με άριστες γνώσεις και αγάπη για την δουλειά μου. Εγγυώμαι ότι μαζί θα βρούμε το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για εσάς. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΓΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι διαιτολόγος και δίνω άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τα θέλω σας. Διαθέτω έμπειρους συνεργάτες που παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη αν την χρειαστείτε. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΕΙΩ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Κλειώ Δημητριάδου και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο της διαιτολογίας με αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες που έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής τους κάνοντας υγιεινές επιλογές. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων, με ολοκληρωμένο και όχι αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και χαμηλές τιμές. Στέκομαι δίπλα στους πελάτες μου σε όλη την διάρκεια της προσπάθειάς τους και αυτό στο τέλος μου δίνει τα αποτελέσματα που επιθυμώ και εγώ και εκείνοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Ηράκλειο - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι