3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Αgt Hydro - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία Agt - Hydro, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών για περισσότερα από 18 χρόνια και στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η πολύχρονη εμπειρία μας, η άψογη συνεργασία που αναπτύσσουμε με τον κάθε συνεργάτη μας αλλά και ο άμεσος χρόνος παράδοσης της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΒ PLUMBING SERVICES O.E. Αγγελίδης-Βογιατζής - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας ΑΒ PLUMBING SERVICES, αναλαμβάνει αποφρακτικές εργασίες και επιδιορθώσεις. Το συνεργείο μας απαρτίζεται από αξιόπιστους, αδειούχους επαγγελματίες και στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε προς τους χρόνους παράδοσης και την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Ηράκλειο Αττική 141 22

Προσφέρω ποιοτικές προτάσεις για την απόφραξη της βουλωμένης αποχέτευσης του κτιρίου σας. Διαθέτω έμπειρη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών που θα βρεθούν κοντά στον πελάτη για να δώσουν λειτουργικές λύσεις στο πρόβλημα του. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά και διαθέτω σύγχρονα μηχανήματα, για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Ηράκλειο - 3 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια