5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Anais Catering Αθανάσιος Καραγιάννης - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Anais, προσφέρει υπηρεσίες catering για γάμους και εκδηλώσεις. Η ομάδα μας, φροντίζει για την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας απαιτήσεων για κάθε είδους εκδήλωση. Η ομάδα του Anais, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, πρόθυμους και φιλικούς να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους σας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, αλλά και το πάθος μας για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FANTASTIC - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η FANTASTIC, αναλαμβάνει το catering της εκδήλωσης σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια, στην περιοχή του Πειραιά, διαθέτοντας πολύπειρη ομάδα επαγγελματιών, που θα κληθούν να εξυπηρετήσουν και να επιμεληθούν το μπουφέ της εκδήλωσης σας. Χαρακτηριζόμαστε από τις μοναδικές γεύσεις και από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΜΙΡΗΣ ΖΑΧΑΡ/ΣΤΕΙΟ - ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Τα ζαχαροπλαστεία - Catering, Γλυκιστήρι, προσφέρουν γευστικές λύσεις για τις υπηρεσίες catering της εκδήλωσης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές απολαύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Από τούρτες γάμου μέχρι 3D δημιουργίες, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και η διάθεση μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια και διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με γευστικές προτάσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FANTASTIC - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες catering της διοργάνωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Ηλιούπολη