3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε τοποθέτηση Τζαμιών και υαλοπινάκων


Βασίλης Δασκαλόπουλος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία μας Das Glass, αναλαμβάνει παντός τύπου εργασίες στον τομέα των υαλοπινάκων. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς ενεργειακούς υαλοπίνακες, υαλοπίνακες float, υαλοπίνακες τρίπλεξ. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια είναι, η αξιόπιστη και ποιοτική εργασία μας σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Ντζουροπάνος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δραστηριοποιούμαι στις υαλοτεχνικές εργασίες. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές σας ανάγκες. Συγκεκριμένα μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες αναλαμβάνουμε εργασίες που σχετίζονται με τζάμια και υαλοπίνακες. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μας χαρακτηρίζει η απόλυτη συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια η υψηλή ποιότητα των υλικών και προϊόντων, που χρησιμοποιούμε, αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Αβραμόπουλος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Μέσα από την πολυετή πείρα μας στον χώρο αυτό καθώς και με τη διαρκή ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άριστα στις απαιτήσεις της εποχής. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη, με υπευθυνότητα και συνέπεια στη συμφωνημένη εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αντοχή των έργων μας, καθώς και το αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάμια Ηλιούπολη - 3+1 εξειδικευμένοι επαγγελματίες