8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Γιάννης Καραχάλιος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση του τζακιού και της καμινάδας σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο, γνωρίζοντας τα μικρά μυστικά που κάνουν την μεγάλη διαφορά. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας υλικά που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου.Επιδιώκουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIO- TZAKI - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις για την επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας με επιτυχημένα αποτελέσματα που ταιριάζουν με το προσωπικό στυλ των πελατών σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσει με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Σταματίου και αναλαμβάνω την τοποθέτηση ή την επισκευή του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο τον οικοδομικών εγκαταστάσεων για πολλά έτη, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις σημαντικές διαφορές. Με χαρακτηρίζει η ευγενική συμπεριφορά μου απέναντι στους πελάτες μου, καθώς και ο σεβασμός που δείχνω προς τις απαιτήσεις τους. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Βρίσκομαι στην διάθεση των πελατών μου να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμούν και να εξασφαλίσω την ζεστασιά και την υψηλή αισθητική του χώρου τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TZAKIA ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ο όμιλός μας καθημερινά ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών του για τζάκια υψηλής αισθητικής και απόλυτα καθαρές καπνοδόχους. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τον χώρο των ονείρων τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εγγυημένης ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η συνεχής εξέλιξη και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μας και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Καρδαράς - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Παναγιώτης Καρδαράς και εξειδικεύομαι στην επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με γνώμονα την παράδοση επαγγελματικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων για τον χώρο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω νέες μεθόδους και υλικά που συμφέρουν τους πελάτες μου τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Χαρακτηρίζομαι για την άρτια τεχνογνωσία μου και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και κατασκευής του τζακιού του σπιτιού σας με προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να έχω μάθει τις πολλές λεπτομέρειες που κάνουν τις μεγάλες διαφορές, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Στόχος μου είναι να παρέχω στον πελάτη τα βέλτιστα αποτελέσματα που είχε στο μυαλό του όταν έψαχνε για επαγγελματία. Οι εργασίες μου χαρακτηρίζονται από σχολαστικότητα και οργάνωση. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΕΡΙΚΟΥ Α. - ΖΑΡΚΑΛΗ Β. ΟΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και να σας παρέχει υψηλής αποδοτικότητας λύσεις για τα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Χρήστος Πανταζής, έμπειρος τεχνικός και μπορώ να σας δώσω εγγυημένες λύσεις στον τομέα των τζακιών και των καπνοδόχων με άμεσα αποτελέσματα. Επιλέγω πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιώ στις εργασίες μου και χρησιμοποιώ εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παρέχω άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Ηλιούπολη