15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία, που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας και γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και ικανοποιημένους μας πελάτες και παράλληλα επωφεληθείτε από τις συμφέρουσες τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΠΕΝ ΕΠΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μου προσωπικό αναλαμβάνει την ολοκλήρωση υπηρεσιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά,σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στα θέλω του εκάστοτε πελάτη. Λειτουργούμε με υπευθυνότητα και σεβόμαστε πάντα τα χρονοδιαγράμματα. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να μας προτιμήσετε, και να δημιουργήσουμε για εσάς τις ιδανικές κατασκευές για το σπίτι η την επιχείρηση σας. Μετά την δική μας εργασία τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ποιοτικά, λειτουργικά και ασφαλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NOMIKOWORKS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες, στο έπακρον. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και αναλαμβάνω μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής διαμόρφωσης πατώματος- δαπέδου, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη εργασίας. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία που προσφέρουμε, γιαυτό και με τους περισσότερους έχουμε μακροχρόνια σχέση συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΟΥΝΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ως έμπειρος επαγγελματίας αναλαμβάνω την παροχή λύσεων, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων στους οικιακούς και επαγγελματικούς σας χώρους, καλύπτοντας απόλυτα τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μου. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είτε μόνος είτε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, οι αρχές μας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η παροχή καλύτερης εργασίας στον πελάτη με το δυνατό, χαμηλότερο κόστος. Ενδιαφέρομαι για την παροχή αποτελεσμάτων λειτουργικών , αισθητικά όμορφων, που πάνω από όλα θα σας ικανοποιούν, απόλυτα. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης αξίας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Πανταζής - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων στον αγαπημένο σας χώρο, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο με αποτέλεσμα να μπορώ να ικανοποιήσω και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εργάζομαι με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και σεβασμό στον χώρο του πελάτη. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των έργων και της εργασίας μου είναι η λειτουργικότητα και ο επαγγελματισμός, καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ. Έχω δημιουργήσει ένα πελατολόγιο πιστό και ικανοποιημένο, που με εμπιστεύτε απόλυτα! Επιλέξτε με για όμορφα αισθητικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δημιουργήστε χώρους, όπως τους ονειρεύεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STUDIO ARONI - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες για την επίλυση του προβλήματος, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παρδάλης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω την ολοκληρωμένη εργασία τοποθέτησης πλακιδίων στο χώρο σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Αφουγκράζομαι τις ανάγκες των πελατών μου και λειτουργώ σεβόμενος τις προτιμήσεις τους και την διαφορετικότητα, της εκάστοτε περίπτωσης.Διαθέτω ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνάρτηση με τις πολύ καλές τιμές έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε με για επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, στον οικιακό ή και προσωπικό σας χώρο και δημιουργήστε ένα μέρος όπως το ονειρεύεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να υλοποιήσουμε με επαγγελματισμό, όποια σχετική εργασία, μας αναθέσετε. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε ποιοτικές, λειτουργικές και όμορφες αισθητικές λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμων να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό, κάθε σχετική εργασία που μας ανατίθεται, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα, που σας απασχολεί, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΙΟΣ ΛΥΚΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στους χώρους της οικίας σας ή της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και έτοιμο να δώσει λύσεις στις ανάγκες σας. Έχω δουλέψει για μεγάλους πελάτες και δίνω πολύ προσοχή στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Διακρίνομαι για την ποιότητα εργασίας καθώς και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών. Με λίγα λόγια, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων, βασιστείτε πάνω μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Βρισκόμαστε για πολλά συνεχόμενα έτη στον χώρο των ανακαινίσεων και διαθέτουμε καταξιωμένο προσωπικό που υπόσχεται να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις και στους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Μας διακρίνει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, καθ όλη την διάρκεια της εργασίας μας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Επιλέξτε μας για ποιοτικές εργασίες στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΒΙΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΩΤΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μου προσωπικό μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στους χώρους σας, καλύπτοντας τις οικιακές σας και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Ηλιούπολη - 15 επαγγελματίες πλακιδίων