15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Σπύρος Κοκονάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης, αναλαμβάνει για εσάς οποιαδήποτε εργασία θέλετε να ολοκληρώσετε στον ιδιωτικό η τον επαγγελματικό σας χώρο! Από καθαρισμό, επισκευή αλλά και κατυασκευή τεντών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και εγκατάσταση των διαφόρων προϊόντων, τα οποία προορίζονται για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για την προστασία των κτιρίων και των ανθρώπων από τις καιρικές συνθήκες. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογική τιμή και συνεχώς επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων αυτών ακόμα και σε ασυνήθιστες κατασκευές. Η υψηλή μας ποιότητα βασίζεται στο γεγονός ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία και αυτό μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα οποιασδήποτε δυσκολίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σιαχίνης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Έχοντας πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η εξελιγμένη τεχνολογία των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, η άριστη ποιότητα των υλικών αλλά και η τεχνογνωσία μας. Παρέχουμε μια μεγάλη συλλογή τεντών αλλά και όλα τα συναφή προϊόντα που χρειάζονται. Η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη τεχνογνωσία μας, αλλά και οι προσιτές τιμές που προσφέρουμε, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα! Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, ώστε να ολοκληρώσουμε και την δική σας εργασία άμεσα και αποτελεσματικά, με αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπουκουβάλας Ελευθέριος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία Αφοί Μπουκουβάλα Ο.Ε. δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης από το 1985. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, έμπειρους τεχνίτες, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστα προϊόντα ώστε να σας παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης, μετατροπής & αντικατάστασης τεντών. Ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων είναι κάποια από τα ανταγωνιστικά μας στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους της αγοράς. Το εκπαιδευμένο και πεπειραμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να διαμορφωθεί ο χώρος σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για να νιώθετε πάντα δικαιωμένοι για την επένδυσή σας. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΣΚΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν όμορφες και υψηλής ποιότητας τέντες. Για εμάς οι πυλώνες γύρω από τους οποίους οργανώνουμε τις εργασίες μας είναι η λειτουργική αξιοποίηση του προς διαμόρφωση χώρου και η ικανοποίηση των αισθητικών σας κριτηρίων. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε είναι η ποιότητα της εργασίας, η αξιοπιστία αλλά και οι χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση. Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΛΟΥΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε λύσεις ανώτερης ποιότητας για την τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης στον χώρο σας. Από την πρώτη επίσκεψη αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες τόσο του χώρου όσο και των πελατών μας και παρέχουμε συμφέρουσες λύσεις με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών υλικών συστημάτων σκίασης, και παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υλικών αλλά και εργασίας. Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δέσμευση και η άριστη τεχνική γνώση του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε για όμορφες και ποιοτικές τέντες! Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρει πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η εγγυημένη εξυπηρέτηση και εργασία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματός μας. Σας παρέχονται ποιοτικώς τα καλύτερα τεντόπανα και συστήματα αυτοματισμού που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη δουλειά, από την ραφή του πανιού ως την τοποθέτηση, όπως επίσης και την επισκευή της ήδη υπάρχουσας τέντας σας. Προτιμήστε μας και λάβετε εργασίες λειτουργικές και αισθητικά όμορφες, που ταιριάζουν με ότι έχει προσυμφωνηθεί και με τις προτιμήσεις σας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART IN TENTS - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο της σκίασης αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της, όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τις τέντες και τα συστήματα σκίασης, που θέλετε να τοποθετήσετε στον χώρο σας. Για εμάς οι πυλώνες γύρω από τους οποίους οργανώνουμε τις εργασίες μας είναι η λειτουργική αξιοποίηση του προς διαμόρφωση χώρου και η ικανοποίηση των αισθητικών σας κριτηρίων. Οι προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κατασκευών μας είναι τέτοια ώστε να αντέχουν ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STYLE TENT - ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε τέντες και συστήματα σκίασης, τόσο για επιδιόρθωση, όσο και για αντικατάσταση σε καινούργια. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση απευθείας στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε επισκευή πανιών τέντας, πλύσιμο και ράψιμο, αντικατάσταση των παλαιών σας πανιών με καινούρια. Επισκευάζουμε τον σκελετό της τέντας σας και σεβόμαστε τον χώρο σας, τα προσυμφωνηθέντα και τις προτιμήσεις σας. Αναβαθμίστε την τέντα σας με τα μοτέρ και τους αυτοματισμούς της Somfy, Nyfan, Markilux, Tent Cey. Προτιμήστε μας γιατί παρέχουμε πάντα υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, ενώ πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας με το πολυάριθμο, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της μπορεί να δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί και σχετίζεται με την τοποθέτηση και επισκευή της τέντας του χώρου σας. Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά και το προσωπικό μας ευγενικό, ενώ οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δέσμευση και η άριστη τεχνική γνώση του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε για όμορφες και ποιοτικές τέντες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι έμπειρος και άρτια καταρτισμένος στον κλάδο επαγγελματίας και μαζί με το προσωπικό μου, είμαι ικανός να ολοκληρώσω όποια εργασία μου αναθέστε και σχετίζεται με τα συστήματα σκίασης και τις τέντες του χώρου σας, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε παντός τύπου εργασίες για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες του χώρου σας! Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KOKONAS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε παντός τύπου εργασίες για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες του χώρου σας! Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ευγένεια του χαρακτήρα μας. Επιλέξτε μας γιατί λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και παρέχουμε ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχουμε εγγυημένη εξυπηρέτηση, αποτέλεσμα και αισθητική, όσον αφορά τα συστήματα σκίασης κάθε τύπου και τις τέντες που θέλετε να τοποθετήσετε, στους οικιακούς και εταιρικού σας χώρους. Συμβαδίζοντας με την εποχή που περνάμε, αναζητούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας παράλληλα αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική στο χώρο σας. H τεράστια ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι εξελιγμένοι μηχανισμοί - αυτοματισμοί, καθώς και οι πολυάριθμες ιδέες για τη σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν τη σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς το απόλυτο καθήκον μας. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΥΛΑΚΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο τέντες, επαγγελματικές ομπρέλες και γενικά όλα εκείνα τα συστήματα σκίασης που ταιριάζουν σε ένα σύγχρονο χώρο. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση και εφόσον μας το ζητήσετε, ερχόμαστε στο χώρο σας και σχεδιάζουμε για εσάς τη λύση που σας ταιριάζει. Προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις που συμφωνούν απόλυτα με τις ανάγκες και προτιμήσεις σας και λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αντοχής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΙΦΟΚΕΡΗΣ ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία και επαγγελματισμό όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με την επισκευή και τοποθέτηση τέντας, καλύπτοντας πλήρως τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και συστήματα στήριξης και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα της εγκατάστασης σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΙΜΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Από το 1972 το κατάστημά μας που ειδικεύεται στις Τέντες, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα, για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες. Η εγγυημένη εξυπηρέτηση και εργασία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματός μας. Σας παρέχονται ποιοτικώς τα καλύτερα τεντόπανα και συστήματα αυτοματισμού που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη δουλειά, από την ραφή του πανιού ως την τοποθέτηση, όπως επίσης και την επισκευή της ήδη υπάρχουσας τέντας σας. Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δέσμευση και η άριστη τεχνική γνώση του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε για όμορφες και ποιοτικές τέντες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Ηλιούπολη - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες