15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Ηλιούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Αντωνης Σουμας - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αναλαμβάνουμε από βλάβες σε πίνακες μέχρι επιδιορθώσεις σε τηλεφωνικές γραμμές. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογία και μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις σε όλα τα μοντέλα οικιακών συσκευών. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής και οι υπηρεσίες μας συνεχώς εξελίσσονται. Είμαστε έτοιμοι για οριστικές και οικονομικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεωργιος Τατολης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Γεώργιος Τατόλης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτω πολλά χρόνια πείρας στον χώρο και προσφέρω μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα και οι πελάτες μου προτιμούν τις υπηρεσίες μου γιατί με εμπιστεύονται ως επαγγελματία. Θα χαρώ να σας επικοινωνήσω μαζί σας και να εξυπηρετήσω τις ανάγκες σας. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΛΑΣ SERVICE - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η ΝΙΚΛΑΣ SERVICE, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να μας προτιμήσουν και στο μέλλον για τις εργασίες τους. Βρισκόμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε απαίτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΤΣΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Ευάγγελος Μήτσης και δραστηριοποιούμαι στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και καθημερινά. Διαθέτω πολυετή πείρα στον τομέα των οικιακών συσκευών και γνωρίζω πως να χειρίζομαι οποιοδήποτε μοντέλο. Οι πελάτες μου με ξεχωρίζουν από άλλους επαγγελματίες για την υπευθυνότητά μου, την άριστη και άμεση εξυπηρέτησή μου και για τις ανταγωνιστικές μου τιμές. Αντιμετωπίζω κάθε εργασία προσεκτικά με σκοπό να με εμπιστευθεί και στο μέλλον ο πελάτης. Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε εργασία να σας προσφέρω άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για την σύνδεση και τοποθέτηση οικιακών συσκευών που χρειάζεστε για τους χώρους σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Οι οικιακές συσκευές αποτελούν τον τομέα ειδίκευσής μας και γι' αυτό επιδιώκουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας με σκοπό να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών στον χώρο σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο, αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα την άριστη διόρθωση/ εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών σας εργασιών, προσφέροντάς αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν θετικά. Με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, αναλαμβάνω την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Στοχεύω σε ικανοποιημένους πελάτες που θα με προτιμήσουν ξανά στο μέλλον. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και η συνέπεια που δείχνω σε κάθε εργασία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΖΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Δημήτριος Μαριζάς πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στο χώρο της σύνδεσης και τοποθέτησης των οικιακών σας συσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η οργάνωση, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός στον πελάτη. Αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία με εργατικότητα και προσοχή, και αυτά τα στοιχεία με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου και ενημερώνομαι για τα νέα μοντέλα στην αγορά για να μπορώ να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις. Είμαι έτοιμος να δώσω άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΦΕΡΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Οι πελάτες μας μένουν πλήρως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μου και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαστε η λύση στις οικιακές συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΜΕΚΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Ηρακλής Τσιμέκας, είμαι έμπειρος ηλεκτρολόγος και μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία μου ανατεθεί, ακόμη και την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Συνδυάζω άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και μαζί αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε δυσκολία. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή ενός επαγγελματικού και ασφαλούς αποτελέσματος, που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες τους. Προσφέρω τις υπηρεσίες μου καθημερινά όλο το 24ωρο και εγγυώμαι ότι τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΒΙΒΕΡΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις για σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών και οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να διεκπεραιώσουν κάθε εργασία που αναλαμβάνουν και να φροντίσουν τις συσκευές σας. Η ομάδα των πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ικανοποίηση των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία με συνέπεια και οργάνωση και μοναδικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΩΡΑΙΤΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δραστηριοποιούμαι ως ηλεκτρολόγος τα τελευταία χρόνια, και δίνω λύση στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Είμαι σε θέση να σας παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε επίπεδα υλικής ποιότητας όσο και σε επίπεδα λειτουργικότητας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχοντάς του μόνιμη λύση και επαγγελματική εργασία, που δεν θα του δημιουργήσει ζημιά για πολλά χρόνια. Φροντίζω η ποιότητα της εργασίας μου να είναι υψηλών προδιαγραφών και οι τιμές μου να είναι ανταγωνιστικές. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας και ν δώσω εγγυημένες λύσεις στις συσκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΑΠΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι ο Πράπας Απόστολος και με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Παρέχω εντός και εκτός Αττικής ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις. Εξελίσσω τις υπηρεσίες μου με την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσω τις υπηρεσίες μου και να σας παρέχω πλήρως λειτουργικές συσκευές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Οι τεχνικοί μας δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Αναλαμβάνουμε να χειριστούμε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε απαίτηση και στοχεύουμε πάντα στην ικανοποίηση των πελατών. Συνδυάζουμε εξαιρετικό εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με τιμές που σοκάρουν. Ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας για να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις στον χώρο μας. Στόχος μας είναι η άμεση και η οικονομική εξυπηρέτησή σας. Σας εξυπηρετούμε αποτελεσματικά και σας παραδίδουμε λειτουργικές συσκευές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΛΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Δελλής και δραστηριοποιούμαι στις ηλεκτρολογικές εργασίες και αναλαμβάνω να δώσω λύση στην σύνδεησ και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω για εσάς οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρω φροντίζω να είναι υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Στοχεύω σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να εξασφαλίσω πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Περιμένω να σας εξυπηρετήσω αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΑΝΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαι Ηλεκτρολόγος μηχανικός και αναλαμβάνω εργασίες που σχετίζονται με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών, ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Καλύπτω άμεσα, με επαγγελματισμό και ασφάλεια οποιοδήποτε εργασία σύνδεσης και τοποθέτησης με σκοπό να καλύψω τις ανάγκες των πελατών μου. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα οι χαμηλές τιμές και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, που χρησιμοποιώ σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Επιδιώκω να κερδίζω την εμπιστοσύνη των πελατών μου τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με τις τιμές μου. Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές σας συσκευές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Ηλιούπολη